LJUBAV BEZ GRANICA

Marina Tomašević: Zbog unuka sam napustila Zagreb

27.06.2016 u 11:54

Bionic
Reading

Marina Tomašević, zadarska pjevačica, postala je baka. Svoju očaranost prvim unukom kojeg je prije šest mjeseci na svijet donijela njezina kći Paula, i da želi, ne može sakriti, ali na novu titulu, onu - bake, malo joj se teže naviknuti. Ipak, pjevačica je svoju sreću zbog novog, najmlađeg člana obitelji podijelila s prijateljima i obožavateljima na društvenim mrežama, a kako se osjeća u novoj ulozi, otkrila je za tportal

'Promijenio mi je život naglavačke i u potpunosti. Još sam zbunjena, ali ga jako volim. Nakon 27 godina života u Zagrebu, zbog unuka ponovno sam se vratila u Zadar. Nije mi se bilo lako odlučiti se na taj korak. Zagreb je ipak moj grad na koji sam se navikla, u kojem sam provela veći dio života i obožavam ga, kao i ljude koji u njemu žive, svoje prijatelje i ondašnji način života, ali evo, zahvaljujući unuku, odlučila sam i odlazim', ispričala nam je pjevačica.
Marinina 38-godišnja Paula sa suprugom Kockyjem Suraćem već dulje vrijeme živi u Zadru. Prije toga živjeli su u Švedskoj pa joj je sada mama velika pomoć oko djeteta.

56-godišnjoj Marini rano ustajanje ne pada teško, kao ni briga oko 6-mjesečnog Daniela Rocca.

'Jako mi se veseli kad me vidi. Ja sam ona luda baka koja se voli maziti, škakljati, vrtjeti ga i čim dođe u moje ruke, počne se smijati jer zna da show s bakom počinje. Uvijek sam znala govoriti da ću pjevati dok god sam živa pa tako očekujem da jednog dana svoju baku vodi na gažu', smije se pjevačica. Maleni Daniel Rocco još ne reagira na glazbu, ali jako voli gledati Teletubbies i mobitele.

Marina se slaže da postoji neka posebna veza između baka i unučadi.
'Naravno. Imati unuka najposebniji je osjećaj na svijetu, ali još uvijek sam više majka nego baka', smije se pjevačica. Svoju Paulu rodila je sa 17 godina i s njom je razvila odnos pun ljubavi, razumijevanja i prijateljstva.

Zadarska pjevačica ostala je vjerna svome glazbenom izričaju. U pripremi joj je novi album te redovito nastupa po Hrvatskoj i inozemstvu. Danas se, osim glazbom, bavi i slikanjem ulja na platnu.


Mali Daniel Rocco promijenio je Marinin život


Kći Paulu pjevačica je dobila u braku s Pavlom Grdovićem, bratom Mladena Grdovića