NE ZNA KAKO

Glumica Marijana Mikulić pogođena metkom na snimanju

24.06.2016 u 19:31

Bionic
Reading

Da oružje nije igračka i da opreza s njim nikad dovoljno, osjetila je ovih dana na svojoj koži naša lijepa glumica Marijana Mikulić

I najiskusnijim profesionalcima događalo se da je 'opalio sam dok ga je čistio', nesreće su se događale na filmskim setovima zbog zamjene bojevnog i manevarskog streljiva, a što se dogodilo u ovoj bizarnoj nesreći nije jasno ni samoj glumici. Na sreću, ozljeda je samo lakša.

Mikulić je na svom Instagramu objavila fotografiju noge s ranom od metka uz koju je napisala: 'Ono kad na snimanju dobiješ metak u nogu - doslovno!'

Kako je objasnila svojoj kolegici Ani Majhenić, nesreća se dogodila na snimanju u streljani i nikom nije bilo jasno kako se to dogodilo s obzirom na to da je u trenutku propucavanja bila s druge strane zida.

Ono kad na snimanju dobijes metak u nogu-doslovno!! ????????

Fotografiju objavljuje Marijana Mikulic (@maremikulic)


Mirjana Mikulić je filmska, kazališna i TV glumica, gledateljima najpoznatija iz televizijskih serija 'Obični ljudi', 'Ponos Ratkajevih', 'Zakon ljubavi', 'Stipe u gostima', 'Glas naroda' i 'Kud puklo da puklo'.

Trenutačno snima televizijsku seriju 'Prava žena', autorice Jelene Veljače, u kojoj je okupljena zvjezdana ekipa: Amar Bukvić, Nataša Janjić, Filip Juričić, Nela Kocis, Petar Strugar, Ana Vilenica i Ornela Vištica.