NAKON SLAVICE ECCLESTONE

Koje je to poznate Hrvatice pjesmom zapalio Mick Hucknall?

23.06.2016 u 10:35

Bionic
Reading

Nakon dva rasprodana koncerta u pulskoj Areni, jedan od najvećih mainstream bendova Simply Red napokon je stigao u Zagreb, i to u sklopu svjetske karijere. Za koncert na festivalu Zagreb Calling tražila se karta više, a Šalata je bila prepuna poznatih osoba poput Vanne, Tatjane Jurić, Akija Rahimovskog i mnogih drugih koji su s Mick Hucknallom u nažalost prekratkih sat i pol vremena otpjevali najveće hitove benda

Prvo gostovanje u Zagrebu, i to na krcatoj Šalati dokazalo je Mick Hucknallu i članovima Simply Reda da su njihovi hitovi još uvijek itekako slušani. Generacije koje su odrastale uz pjesme Simply Reda, sada su dovele i svoje potomke, koji su također znali sve pjesme. Iako je koncert, prema najavama, trebao trajati dva sata, u glazbenoj poslastici obožavatelji, među kojima su se našla i mnogobrojna poznata lica, uživali su tek nekih sat i pol vremena.

Doris Pinčić Rogoznica sa suprugom Borisom, Lea Mijatović iz Teške industrije te Antonija i Aljoša Šerić

Simply Red, baby! ??

Fotografiju objavljuje ?? Tatjana Jurić ???? Croatia (@tatjana_juric)

Tatjana Jurić s prijateljicom je uživala u pjesmama Simply Reda

Ekipa s radija Antena Zagreba - voditelji Saša Buneta, Saša Lozar i Luka Bulić

Pjevači Vanna, Aki iKristijan Rahimovski, Lea Dekleva, Antonija i Aljoša Šerić, Lea Mijatović, novinari Filip Brkić i Danka Derifaj, radijski voditelji SašaBuneta, Luka Bulić i Saša Lozar, te glumica i voditeljica Doris Pinčić Rogoznica sa suprugom Borisom Rogoznicom, samo su neki od medijski eksponiranih osoba, koji su uživali u pjesmama poput 'Holding Back The Years', a Šalata je pjevajući u glas s Hucknellom na bisu otpjevala i 'If You Don't Know Me By Now' i njome zatvorila koncert.

Prije premijernog nastupa u Zagrebu članovi benda Simply Red, predvođeni crvenokosim Mickom Hucknallom prošetali su se našom metropolom, a potom su isprobali delicije iz restorana Lanterna na Dolcu. Dok su oni uživali u hrani, publiku su na festivalu Zagreb Calling zagrijavali Jinx Natali Dizdar.

Mick Hucknall uživao je u večeri u restoranu Lanterna, koji nije odolio pohvaliti se slavnim gostom

Zanimljivo je kako je prije nešto više od dva tjedna upravo Mick Hucknall bio glavna zvijezda večeri organizirane u povodu 58. rođendana Slavice Ecclestone, u mondenom londonskom Harry's Baru. Jedna od najbogatijih Hrvatica imala je privilegiju da Mick samo za nju i njezino društvo otpjeva nekoliko hitova Simply Reda, a potom i pjesmu 'Happy Birthday'.

Mick serenading the birthday girl ????

Videozapis objavljuje Jay Rutland (@jayrutland)

Mick Hucknall pjevao je na rođendanskom slavlju Slavice Ecclestone

431279,431534,432510,358349