NA UDARU HEJTERA

Vanja Halilović o prirodnom izgledu, istinama i lažima

20.06.2016 u 22:46

Bionic
Reading

Fotografija ispod koje Vanja Halilović, televizijska voditeljica i novinarka, na svom Instagram-profilu tvrdi da je na njezinu licu sve sto posto prirodno, izazvala je jedan negativan komentar. A on je, čini se, bio dovoljan da se mediji raspišu kako lijepa voditeljica trpi uvrede na društvenim mrežama jer laže da se nikad nije podvrgnula ni jednom estetskom zahvatu. Zbog svega toga Vanja će potražiti zadovoljštinu na sudu

'Ja i dalje tvrdim ono što piše ispod fotografije - da na svome licunikada nisam ništa radila i da je sve 100% prirodno. Jedino što samimala bio je fiksni aparatić za zube. Ja zaista ne bih takvo što napisalada sam nešto promijenila. Nemam zaista ništa protiv sitnih korekcija,nisam protiv njih i možda u nekoj budućnosti nešto i korigiram', ispripovijedala je Vanja za tportal te dodala kako joj nije jasno dokle ljudskaljubomora može ići.

A sve je započelo tek jednom fotografijom na privatnom Instagram-profilu Vanje Halilović.

Plavokosa ljepotica na fotografiji je lice prekrila bijelom maskom dok je prstima pridržavala aparatić za izbjeljivanje zubi. Ispod fotografije napisala je: 'još uvijek 100% MY natural face, nose, lips, teeth. NO botox, filler, hyaluron. Thank you @dentalesteticstudio @dermacarehrvatska @dermalogica'.

O navodnim estetskim zahvatima lijepe voditeljice često se nagađalo pa i pisalo. Međutim, jedini zahvat koji Vanja nikad nije demantirala je estetsko povećanje grudi. Njezino je poprsje znatno veće u odnosu na ono kakvo je imala na samim počecima karijere.


Sporna fotografija i komentari s Instagram-profila Vanje Halilović.

Mediji su se raspisali kako je Vanja Halilović 'brutalno' izvrijeđana.

'Djevojko, draga, ako se već estetski korigiraš, nemoj onda i lagati, već otvoreno govori o tome da te druge djevojke mogu pitati za mišljenje, savjet itd. Te priče o prirodnosti pripovijedaj ljudima koji te ne poznaju, a znaš i sama sto si korigirala. Usput, u usne se stavlja hijaluronska. Ali to i sama znaš', napisala je ispod fotografije osoba skrivena iza lažnog profila te u idućem komentaru stavila link na fotografije Vanje Halilović iz mladih dana.

Na komentar je uskoro odgovorila i sama Vanja, napisavši: '@compassion_is_the_fashion; Nepoznata draga osobo, žao mi je što kriješ identitet kad tvrdiš da se poznajemo. ?? Upravo zbog vas takvih i svakodnevnih upita na račun moga lica i izmišljenih korekcija, ovako nešto sam i napisala te čvrsto stojim iza jedine istine koja je gore navedena. Ugodan vikend!'.

ʀᴇʟᴀx ᴛɪᴍᴇ ☕️

Fotografiju objavljuje Vanushka Halilowska (@vanjahalilovic)

Jedini vidljiv estetski zahvat onaj je na grudima Vanje Halilović što ona nikada nije demantirala.


Vanja Halilović u dugogodišnjoj je vezi s Franom Barbierijem.

Prepiska Vanje i nepoznate osobe postala je zanimljiva medijima koji su napisali kako je Vanja 'brutalno' izvrijeđana. Zbog svega toga, odlučili smo kontaktirati samu Vanju kako bi komentirala novonastalu situaciju. 'Mediji su cijelu priču iskoristili u negativnom smislu, kao i u većini slučajeva kada sam ja u pitanju. Sam profil je, čini se, otvoren samo zbog ostavljanja tog komentara, budući da je on prazan. Za sve ove tvrdnje i napise medija tražit ću opravdanje sudskim putem. Pa ovdje se radi samo o jednom komentaru, na koji sam ja i odgovorila, a mediji su se senzacionalistički raspisali kako sam ja brutalno popljuvana', bila je prva reakcija Vanje Halilović samo za tportal

Iako mnogi tvrde kako Vanja Halilović po cijele dane vježba i ništa ne jede, otkrila je kako to nije istina te da se u teretanu tek nedavno upisala.

Vanja Halilović nedavno je upisala magisterij na Fakultetu političkih znanosti.

'Ljudi misle kako ja ništa po cijele dane ne jedem, da samo vježbam i pazim na svoj izgled. Pa ja sam se u teretanu tek nedavno upisala. Zaista nemam vremena biti 100% posvećena svom izgledu, važnije su mi druge stvari', zaključila je Vanja Halilović koja je nedavno na Fakultetu političkih znanosti upisala i magisterij.