GODIŠNJICA BRAKA

Sandra i Nikola Jurčević napokon slavili zajedno

13.06.2016 u 18:14

Bionic
Reading

Sportski poslovni angažmani Nikolu Jurčevića posljednjih su godina odvojili od supruge i djece u Zagrebu, no pomoćnik Slavena Bilića u West Ham Unitedu pažljiv je suprug i otac koji svaki slobodan trenutak poklanja obitelji. Tako je bilo i za proslavu 24 godine braka s njegovom Sandrom koju su supružnici Jurčević prije četiri dana obilježili u njima omiljenom zagrebačkom restoranu

Jedna od najpozitivnijih ličnosti u hrvatskom nogometu 49-godišnji Nikola Jurčević, kao što je predan svom poslu, predan je i obitelji. Malo tko se poput njega ponosi i uvijek je spreman reći nekoliko riječi o obiteljskom skladu sa suprugom Sandrom s kojom ima dvije odrasle kćeri Lanu i Lauru. Nikola je jedan od rijetkih hrvatskih nogometaša koji se može pohvaliti dugovječnom bračnom zajednicom, čemu naše nogometne zvijezde njegove generacije baš i nisu sklone.

Nakon burne nogometne sezone u Londonu gdje radi kao pomoćnik Slavena Bilića u klubu West Ham United, bivši nogometaš trenutno boravi u Zagrebu gdje je prije nekoliko dana obilježio i jednu važnu godišnjicu - 24 godine braka sa svojom Sandrom. Par je slavio u poznatom zagrebačkom restoranu nedaleko od Dinamova stadiona, a pažljivi suprug svojoj je životnoj partnerici čestitao i na svom Instagram-profilu. Na objavljenoj fotografiji Sandra neodoljivo podsjeća na slavnu pjevačicu grupe Blondie Debbie Harry.

Kao u Moskvi i Istanbulu, gdje ga je prije nekoliko godina odveo posao, obitelj Nikolu nerijetko posjeti i u Londonu. Kao veliki gurman, Jurčević je svoje tri gracije odveo u najbolje londonske restorane. Nogomet je strast, ali obitelj je za Nikolu uvijek na prvom mjestu.

Happy 24. anniversary to my beautiful wife ???? ❤️??

A photo posted by Nikola Jurcevic (@jurcevicnikola) on

Home in Zagreb...Family...

A photo posted by Nikola Jurcevic (@jurcevicnikola) on

Happy Birthday my❤️Sandra??

A photo posted by Nikola Jurcevic (@jurcevicnikola) on