GRACIE JANE I ALICE ROSE

Ronnie Wood na pragu 70. postao otac blizanki

01.06.2016 u 09:45

Bionic
Reading

Slavni gitarist Rolling Stonesa i njegova 30 godina mlađa supruga Sally postali su roditelji blizanki u ponedjeljak navečer, a sretnu vijest potvrdio je jučer njihov glasnogovornik

Ima rokera koji se mogu pohvaliti da su u 68. postali roditelji, a Ronnie Wood taj je sretnik. Njegova supruga Sally Wood 30. svibnja u večernjim satima je rodila zdrave blizanke koje su dobile imena Gracie Jane i Alice Rose. Wood je sada otac šestero djece, a ima i desetero unučadi.

'Mama i djeca se osjećaju odlično', stoji u službenom priopćenju. Woodova supruga jučer je na Twitteru zahvalila svima na čestitkama i lijepim željama.

Slavni glazbenik nedavno se našalio na otvaranju izložbe posvećenoj Rolling Stonesima kako će za dadilju angažirati Mikea Jaggera koji je od njegovih prijatelja s najvećim oduševljenjem primio vijest da će Ronnie opet postati otac.

Wood  se od prve supruge Jo Wood s kojom je dobio četvero djece rastao 2009., a 2012. vjenčao se s tri desetljeća mlađom Sally Humphreys, vlasnicom produkcijske tvrtke koja mu je pomogla da se riješi svojih poroka, ovisnosti o opijatima i alkoholu.

See you soon UK folk! xxx ????

A photo posted by Sally Wood (@sallywood1) on