LILY I VANESSA

Kći i bivša supruga o teškim optužbama protiv Johnnyja Deppa

01.06.2016 u 16:11

Bionic
Reading

Prošlog petka, točno na 17. rođendan Lily Rose Depp, Amber Heard lansirala je u javnost fotografije kao dokaz fizičkog zlostavljanja njezina supruga Johnnyja Deppa. Lily, koja nikad nije prihvatila Amber kao očevu novu partnericu, to joj nikad neće oprostiti, a na svom Instagramu javno je odlučila obraniti oca od optužbi, kao i njezina majka Vanessa Paradis u pismu koje je objavio TMZ

Mnogi prijatelji, njegova obitelj, kćerka, ali i bivše supruge stale su u obranu Johnnyja Deppa (52) nakon što je Amber Heard (30) optužila supruga za obiteljsko zlostavljanje, zatražila od suda privremenu zabranu pristupa i sve potkrijepila fotografijama s modricama na licu. Prva se oglasila njegova prva supruga Lori Anne Allison s kojom je Johnny bio u braku sredinom osamdesetih. Ona je izjavila kako je Depp 'meka osoba koja nikad ne bi digla ruku na ženu'.

Ubrzo je svoje rekla i Lily Rose Depp na Instagramu. Naime, prošlog je petka slavila 17. rođendan, a taj isti dan Amber Heard Depp  na sudu u Los Angelesu pokazala je fotografije s modricama na licu koje joj je prema njezinim tvrdnjama nanio suprug udarivši je mobitelom. Lily je pak objavila fotografiju s ocem iz ranog djetinjstva i poručila javnosti:

'Moj tata je najbolja osoba koju znam. Uvijek je bio divan otac mom bratu i meni i svi koji ga znaju reći će isto', napisala je Lily. Javno se oglasila i njezina majka, francuska glumica i pjevačica Vanessa Paradis koja je s Deppom provela 14 godina i rodila im dvoje djece. Dovoljno da se njezina izjava shvati kao vjerodostojna.


Vanessa i Johnny rastali su se 2012. godine

'Johnny je jedna pažljiva, draga osoba puna ljubavi i iskreno svim svojim srcem vjerujem da su optužbe protiv njega sulude. Svih ovih godina koliko ga poznajem nikad nije bio fizički nasilan ili agresivan prema meni i ovo mi se ne čini kao čovjek s kojim sam proživjela 14 prekrasnih godina', napisala je Paradis u pismu koje je objavio TMZ.