DVIJE JELENE

Kakvo je to 'sestrinstvo' Rozge i Veljače?

31.05.2016 u 13:35

Bionic
Reading

Dvije žene koje u životu povezuje samo isto ime, ispunjen poslovni raspored, a ako ćemo promatrati detaljnije i zajednički prijatelj Tonči Huljić zahvaljujući kojem je jedna izgradila pjevačku karijeru, a druga iz glume prešla u televizijsku produkciju, pjevačica Jelenu Rozgu i scenaristicu Jelenu Veljaču spojio je i frizer Zvonimir Franić angažiravši ih u svojoj novoj reklamnoj kampanji. Dvije plavuše slagale su se odlično i ispred i iza kamere

Malo toga u životu Jelena Rozga i Jelena Veljača imaju zajedničko osim imena, a odnedavno čini se i istog frizera. Zvonimir Franić bio je glavni krivac za to što su na jedan dan splitska pjevačica i zagrebačka scenaristica postale sestre, identično odjevene, iste frizure, a  da su se pritom i odlično zabavile, potvrdile su obje u RTL-ovoj emisiji 'Sve u šest'.

'Jelka juri sto na sat, smijale smo se kad smo došle na snimanje danas, ona se probudila u šest, a ja sam došla s koncerta u šest, tako da smo obje mrtve umorne', priznala je Jelena Rozga.

'Ne mislim da tako jako sličimo. Mislim da je Jelena prelijepa žena, a da meni Zvone pomaže da budem lijepa žena', skromna je bila Veljača pitajući se kako je našla vremena za snimanje između dojenja i produkcije.

'Zahvaljujem svom suprugu i Leninoj dadilji', iskrena je bila mama Jelena. Za razliku od zaposlene Veljače koja trenutačno punom parom snima sapunicu 'Prava žena', Jelena Rozga odlučila je priuštiti si uskoro odmor u Parizu. 

'Idem u Pariz, Stjepan ima koncert, odnosno 2Cellos ima koncert u Olimpiji, tako da malo idem vidjeti njega, malo se zabaviti i jedva čekam', otkrila je Rozga.