SLAVLJE NA PERISTILU

Oliver Dragojević oženio i trećeg sina Davora

28.05.2016 u 11:41

Bionic
Reading

Drugi sin blizanac Olivera Dragojevića 35-godišnji Davor i njegova djevojka Karmen Baničević jučer su se vjenčali u splitskoj katedrali Svetog Dujma, a među uzvanicima našli su se brojni poznati poput Gibonnija, Vedrane i Ivane Runjić, Tomislava Mrduljaša...

Jučer se splitskim Peristilom orila pjesma, a među slavljenicima bio je i Oliver Dragojević sa suprugom Vesnom. Naime, splitski pjevač jučer je oženio svog trećeg sina, 35-godišnjeg Davora, a crkveno vjenčanje Davora Dragojevića i njegove odabranice Karmen Baničević dogodilo se u katedrali Svetog Dujma. Oliverovi sinovi Dino i drugi blizanac Damir već su nekoliko godina u sretnim brakovima. Dino ima troje djece, sina i blizance, a Damir djevojčicu.

Uzvanici na splitskoj svadbi bili su mnogi poznati splitski glazbenici poput Gibonnija i Tomislava Mrduljaša, a među najraspoloženijim gostima bila je i kći pokojnog Zdenka Runjića Ivana Runjić koja je nekoliko fotografija odlične atmosfere vjenčanja objavila i na svom Instagram profilu. Ivana je bila ta koja je uhvatila buket mladenke, a našalila se da je mama Vedrana zbog toga bila posebno sretna.

Davor & Karmen ????❤️

A video posted by Ivana Runjić (@ivanaroo) on

ja sam ga ukrala prije svih ??????

A photo posted by Ivana Runjić (@ivanaroo) on

majka sretna zbog buketa ??

A photo posted by Ivana Runjić (@ivanaroo) on

now, this is an entry #gorisve #torcida ??????

A video posted by Ivana Runjić (@ivanaroo) on