PRIJATELJICE NA OKUPU

Djevojačka večer Nevene Rendeli u Beogradu

28.05.2016 u 09:53

Bionic
Reading

Produženi vikend bio je prava prilika za veliko okupljanje Nevene Rendeli i njezinih najdražih prijateljica, među kojima su se našle i glumica Nataša Janjić te modna dizajnerica Anamarija Brkić, u Beogradu. U njihovu društvu Nevena je u jednom poznatom restoranu proslavila 35. rođendan, ali i skorašnju svadbu s Makom Vejzovićem

'Drugi put je drugi put' komentirala je Nevena Rendeli svoje fotografije s prijateljske zabave u Beogradu koja je ujedno, sudeći po simboličnom hashtagu koji se ponavljao uz svaku fotografiju, bila i njezina djevojačka večer. Naime, proteklog tjedna HTV-ova urednica i voditeljica je proslavila 35. rođendan, a nekoliko dana prije u javnost je procurila informacija kako se ovog ljeta udaje. Neveni će to biti drugi brak, kao i njezinu novom partneru snimatelju Maku Vejzoviću.

U jednom poznatom beogradskom restoranu sinoć je tim povodom okupila svoje veliko prijateljsko društvo u kojem je bila i modna dizajnerica Anamarija Brkić koja će Rendeli kreirati vjenčanicu. U Beograd se jučer Neveni u čast nakon cjelodnevnog snimanja sapunice 'Prava žena' uputila i Nataša Janjić. Energičnu Splićanku kojoj je moto 'jednom se živi' ništa ne može spriječiti u dobroj zabavi.

#2putje2put #beograd

A photo posted by Nevena (@nevenarendeli) on

Moja @nevenarendeli #2putje2put????????????????????????????

A photo posted by GᗩᗷᖇIᒍEᒪᗩ ᗷᑌᗪIᗰIᖇ (@bigast) on

Da bar!.... #weekendaway #fromdawntodawn #2putje2put #nevracamsenikada #belgrade

A photo posted by Natasa Janjic (@nanulananula) on