FOTOGRAFIJE KAO DOKAZ

Amber Heard optužila Deppa za obiteljsko nasilje

27.05.2016 u 22:01

Bionic
Reading

Prije točno godinu dana glumcu Johnnyju Deppu prijetio je zatvor zbog ilegalnog unošenja svojih dvoje psećih ljubimaca u Australiju, a sada bi ga, prema pisanju TMZ-a, iza rešetaka mogla strpati supruga Amber Heard

Heard se u pratnji odvjetnice i s modricom na licu, koju joj je navodno napravio Depp, u petak pojavila na sudu tražeći sudsku zabranu prilaska za Johnnyja Deppa zbog obiteljskog nasilja, i to ponovljenog, što je potkrijepila fotografijama raznih modrica, a posjeduje navodno i video batinanja.

TMZ je objavio i njezinu fotografiju s modricom na oku, koja je navodno nastala nedugo nakon što joj je Depp u subotu razbio svoj iPhone na licu.


Kako tvrdi Heard, Depp je uoči navodnog napada razbijao po kući dok je ona razgovarala na telefon. Kad joj je Depp zgrabio telefon, vrisnula je svom sugovorniku da pozove policiju, što je osoba s kim je razgovarala i učinila. Kad su policajci stigli, Deppa nisu zatekli u kući, a izjavu o navodnom obiteljskom nasilju, na temelju koje bi policija potražila i uhitila Deppa, Heard je odbila dati.

Prema njezinim tvrdnjama, Depp joj je nakon udarca ponudio novac da šuti, no ona se odlučila na podnošenje zahtjeva za razvod braka, što je u ponedjeljak ujutro i učinila.

Osobe bliske Johnnyju Deppu cijeli su slučaj nazvale glupošću i uvredom za stvarne žrtve nasilja u obitelji, argumentirajući to činjenicom da Heard nikad nije policiji dala izjavu o nasilju, kao što nikad nije uživo pokazala nikakvu ozljedu nastalu kao posljedica navodnih udaraca, što sugeriraju fotografije s Instagrama.

TMZ posjeduje i fotografije posjetnice koju joj je ostavio policajac u slučaju da se predomisli, što ona još uvijek nije učinila.