MEDITACIJA NA PLAŽI

Trenuci opuštanja hrvatske zvijezde u Južnoj Koreji

27.05.2016 u 23:19

Bionic
Reading

Slavni hrvatski pijanist trenutno se nalazi na svojoj azijskoj turneji, a kako izgledaju njegovi slobodni trenuci prije nastupa, Maksim je prvi put pokazao fotografijom na Instagramu snimljenoj na plaži u Busanu, najvećoj korejskoj luci. U Aziji su ga ovih dan dočekale i dvije sretne vijesti

Ivo Pogorelić je možda najekscentričniji hrvatski pijanist, a Maksim Mrvica (41) najintrovertiraniji. Naime, poznati Šibenčanin o svom privatnom životu priča vrlo rijetko, o ljubavi baš nikada, a privatne trenutke dosad još nije poput svojih kolega razotkrivao na Instagramu. Ipak, jednom fotografijom s plaže iz Južne Koreje pokazao je da ga more uvijek opušta, pa i kad je daleko od svog otoka Žirja.

Maksim je proteklog tjedna nastupao u drugom najvećem gradu u Južnoj Koreji, a prije koncerta opuštao se uz more u toj poznatoj luci. U Koreji je proslavio i svoj 41. rođendan koji je bio 3. svibnja, a na azijskoj turneji ovih su ga dana zatekle i dobre vijesti. Naime, hrvatskom pijanistu produžen je ugovor s Yamahom čije je zaštitno lice, a u lipnju naći će se u žiriju  velikog finala Yamaha natjecanja za mlade pijaniste.

O njegovu ljubavnom životu nakon razvoda 2012. niti jedna informacija nije dospjela u javnost, no ako i postoji netko, teško da će se ta tajna razotkriti jer Maksim je majstor u skrivanju takvih detalja.

Back on the beach in Busan. #maksimmrvica #classical #crossover #pianist #relax #beach #sea #koreantour

A photo posted by Maksim Mrvica Official (@maksimmrvicaofficial) on