PUN IZNENAĐENJA

Zgodna Francuskinja nova je ljubav Filipa Juričića

30.05.2016 u 07:03

Bionic
Reading

U travnju, na svoj 35. rođendan, zagrebački glumac Filip Juričić natuknuo je za tportal kako postoji netko u njegovu ljubavnom životu, a svoju novu odabranicu prije nepuna dva tjedna na slavljeničkom koncertu HRT-a pokazao je javnosti. Riječ je o atraktivnoj Francuskinji Roxane Sèrié koja već neko vrijeme živi u Hrvatskoj te radi u zračnoj luci Zagreb. Filip, koji nije htio komentirati svoju novu vezu, i Roxane broje tek nekoliko tjedana svoje ljubavi

Kao u svemu, pa tako i u ljubavi, Filip Juričić pun je iznenađenja. Iznenađenje je bilo i kad se nedavno na velikom humanitarnom koncertu HRT-a za Vukovar pojavio u društvu svoje nove djevojke, lijepe Francuskinje Roxane, o čemu je pisao časopis Gloria.

Kako doznajemo, atraktivna Roxane Sèrié i Filip kratko su u vezi. Zagrebački glumac pao je na francuski šarm, a njegova nova odabranica već neko vrijeme živi u Hrvatskoj i radi u Zračnoj luci Zagreb. Fillip se u studenom prošle godine, kako je sam naglasio, sporazumno razišao od Korčulanke Antonije Bojanić u koju se zaljubio prošlog ljeta.

Juričićeva nova djevojka studirala je ekonomiju, a sudeći po njezinim fotogtrafijama na Facebooku, bavila se i jahanjem. Filip novu ljubav u svom životu nije bio spreman komentirati, otkrivši tek da je njihova veza počela nedavno.



Roxane na Markovu trgu