ŽENSTVENA I ELEGANTNA

Sonja Kovač: Ne krijem da sam sretno zaljubljena

27.05.2016 u 07:21

Bionic
Reading

Sonja Kovač koju gledatelji pamte po ulozi u humorističnoj seriji 'Zauvijek susjedi', snimila je i jedan singl, putovala i dosta uspješno igrala poker turnire po Americi, u međuvremenu i diplomirala na Studijskom centru socijalnog rada pri Pravnom fakultetu u Zagrebu, a u posljednje vrijeme se posvetila modi, piše svoj blog i putuje. Lijepa Bjelovarčanka i privatno je sretna jer je već dulje vrijeme zaljubljena

Moda je Sonji jedna od najvećih strasti koja se, u njezinu slučaju, rađala postupno, ponajviše putujući, listajući različite modne časopise i zavirujući u butike.

'Blog sam zamislila kao plaftormu na kojoj ću predstavljati svoj stil. Ideja je bila nepretenciozni dnevnik stila. To su moja osobna gledišta, stavovi, recenzije. Nisam stručnjak ni za modu ni šminku, to radim iz ljubavi. Hrvatska još nije osviještena po pitanju blogova, ali mi je drago što je moj blog za kratko vrijeme postao čitan, puno više nego što sam očekivala. Blogera ima po svijetu jako puno, samo mnogi od njih brzo odustanu, a ti stalno moraš gledati što je novo, izbacivati nove postove. Ja ih pišem na engleskom i hrvatskom. Radim na svom blogu doslovce od osam do dvanaest sati svaki dan', ispričala je atraktivna 31-godišnjakinja koja je u međuvremenu i diplomirala na Studijskom centru socijalnog rada pri Pravnom fakultetu u Zagrebu.

Sonja je vješta i za šivaćim strojem, a u obiteljskoj kući u Bjelovaru još uvijek čuva neke svoje prve skice i komade koje je sašila. Iako joj je moda velika strast, gluma je i dalje njezina velika ljubav.
'Prošlog ljeta bila sam na New York Film Academy - prestižnoj školi glume. Napokon sam smogla hrabrosti otići, sigurna u sebe kako dovoljno znam jezik da mogu slušati predavanja. Čim sam se vratila u Hrvatsku, dobila sam ponudu za snimanje filma za njemačko tržište', rekla je.

Kad je riječ o njezinu privatnom životu, Sonja ne krije da je već neko vrijeme sretno zaljubljena, no o svojoj vezi nije željela pričati. Može je osvojiti muškarac koji je duhovit i pristojan, a odbit će je, kaže, seljačke priče i upadi.

'Najgori ulet mi je bio: 'Upravo je pala zvijezda padalica, a ti si stala pred mene.' Mislim, tko to uopće može izgovoriti? A možda je to bila i zafrkancija. Moguće je da frajeri više ne znaju kako da priđu curama pa onda puknu ono što im prvo padne na pamet', smije se Sonja. Ona će pasti na klasične, tipične romantične geste.

'Meni su bitnija djela od riječi. Ne moraš mi ništa reći, samo mi pokaži. Lijepo je kad dobiješ cvijeće za godišnjicu, ali mene osvaja kad sam s nekim dulje vrijeme i on se, primjerice, u liftu usred rečenice zaustavi, poljubi me i kaže koliko me voli. Znači, padam na spontanost', otkrila je Sonja koja se nedavno vratila sa Santorinija, jednog od najljepših grčkih otoka.

Feeling like a princess! How do you like my boho outfit? | Wearing @saptaccipelama pleated skirt and @robertseverdesign crown | #XoxoSonjaOOTD

A photo posted by Sonja Kovac | xoxosonja.com (@xoxosonjakovac) on

COACHELLA BOHO inspired new outfit is on the blog www.xoxosonja.com <link in bio> | #XoxoSonjaOOTD

A photo posted by Sonja Kovac | xoxosonja.com (@xoxosonjakovac) on

TRUE ETHNO BLOUSE ❤️ | New post is on the blog now www.xoxosonja.com <link in bio> | #XoxoSonjaOOTD

A photo posted by Sonja Kovac | xoxosonja.com (@xoxosonjakovac) on