VATROMET TAŠTINE

Previše bizarnosti i premalo ukusa naših slavnih dama

25.05.2016 u 12:45

  • +57

Crveni tepih partyja Story Hall of Fame u Laubi

Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell

Bionic
Reading

Na kazališnim daskama Senka Bulić jedna je od najintrigantnijih umjetnica i redateljica, no kad je modna priča u pitanju, nikako da svoju odvažnost istakne s pravom haljinom. To joj nije pošlo za rukom ni sinoć na Storyjevu partyju u Laubi, kao ni Petri Nižetić kojoj je moda postala profesija. Njezin modni eksperiment ne bi se mogao nazvati uspješnim, kao ni onaj Maje Šuput kojoj kao da više nije cilj izgledati lijepo, već šokirati

Kako to izgleda kad se poznate Hrvatice srede za jedan od najglamuroznijih partyja u ovim krajevima, moglo se vidjeti sinoć na Storyjevoj zabavi u Laubi.  I dok su neke po tko zna koji put pokazale odličan modni ukus, bilo je i onih koje se nisu mogle suzdržati u svojoj želji da budu primijećene. A to ponekad zna biti dvosjekli mač.  

Što ili tko je inspirirao Maju Šuput za dosad najbizarniji styling na crvenom tepihu, teško je znati, no uvijek nemirna Maja kao da je odlučila više šokirati, manje ugodno iznenaditi. Alka Vuica, s druge strane, nikog nije iznenadila svojom ekstravagancijom i lancima oko vrata, jer to je jednostavno  - Alka.


Maja Šuput



Maja Šuput i Alka Vuica

Petra Nižetić koja već godinama ima svoju modnu kolumnu i slovi se kao modni znalac u Hrvatskoj, svoje modni ukus jučer nije prezentirala u najboljem svjetlu. Za Hanu Hadžiavdagić ne treba previše trošiti riječi, kao ni za Anu Gruicu koje još nisu shvatile da je ponekad dobro odjenuti se imajući na umu onu modnu zapovijed 'Manje je više' .


Senka Bulić

Jedinstvena Senka Bulić ima jednu vidljivu manu - a to je modni ukus. Za samouvjerenu ženu poput nje najbolji odabir je androgini stil, a crvena haljina od čipke koju je sinoć odjenula pretvara je u nešto što Senka nikako nije.


Ana Gruica


Snježana Mehun


Renata Sabljak


Lana Biondić