VEČER PAROVA

Pažanin ponosno pokazao svoju Andreu, a Šulentić zaručnika

25.05.2016 u 12:17

  • +57

Crveni tepih partyja Story Hall of Fame u Laubi

Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell

Bionic
Reading

Sinoć su na velikom Storyjevu partyju u Laubi u prvom planu bili parovi - supružnici, zaručnici, zaljubljeni... Zvijezda kulinarskog showa 'Tri, dva jedan - kuhaj' Splićanin Ivan Pažanin prvi put se na crvenom tepihu pojavio u društvu djevojke Andree, Iva Šulentić blistala je uz budućeg supruga Igora Mikloušića, Nikolina Ristović nije uspjela nagovoriti svog bračnog druga da tenisice napokon zamijeni cipelama, a supružnici Severina i Igor Kojić nisu imali konkurenciju kao najbolje modno usklađeni par

Umjesto elegantnih raskošnih toaleta, sinoć su na velikom Storyjevu partyju u Laubi u centru pažnje bili ljubavni parovi. Ljubav je za promjenu u drugi plan potisnula glamur. Televizijska voditeljica Iva Šulentić pojavila se u društvu svog zaručnika Igora Mikloušića za kojeg se uskoro udaje. Bio je to jedan od njihovih rijetkih zajedničkih izlazaka na crveni tepih, a za poznatog chefa Ivana Pažanina s njegovom odabranicom Andreom bio je prvi.

Lijepa Solinjanka i šarmantni 33-godišnji Splićanin u vezi su nekoliko godina, a njihove zajedničke fotografije procurile su u javnost prije dva mjeseca. Ivan je do tada skrivao vezu s lijepom Andreom, a komplimente obožavateljica koje je osvojio nastupom u RTL-ovu kulinarskom showu komentirao je skromno. Za razliku od Ivana i Andree koji su bili modno usklađeni, Nikolina Ristović još nije uspjela pripitomiti supruga kad je moda u pitanju. Kao i na njihovu vjenčanju, opušteni Vidoje odlučio je tko zna koji put spojiti odijelo i tenisice koje su upadale u oči uz raskošnu crnu Nikolininu kreaciju na crvenom tepihu.


Andrea Koprcina i Ivan Pažanin


Iva Šulentić i Igor Mikloušić

Takvih problema, pak, nije imala Severina koja je s Igorom u zatvorenoj elegantnoj bijeloj haljini s plavom perikom bila pravo osvježenje u moru pogrešno odabranih kičastih haljina. Za bijelo se odlučila i Danijela Martinović držeći čvrsto za ruku Petra Grašu.


Danijela Martinović i Petar Grašo



Tamara Garbajs i Marko Vrdoljak


Alma Vukičević Bukvić i Amar Bukvić


Massimo Savić sa suprugom Eni


Aljoša Šerić s trudnom suprugom Antonijom Matković Šerić