STIŽE DRUGA BEBA

Ida Prester: Roko će dobiti bracu!

25.05.2016 u 10:57

Bionic
Reading

Glazbenica i televizijska voditeljica Ida Prester i njezin suprug, beogradski poduzetnik Ivan Peševski obznanili su sretnu vijest da će se njihova mala obitelj proširiti za još jednog malog člana. Njihov dvogodišnji sin Roko tako će u studenom dobiti brata

'Roko će dobiti bracu. Ciljali smo curicu, ali nitko nije savršen. (smijeh) Ako jedan bude hahar, drugi će s mamom svirati klavir i čitati poeziju. Bebeka očekujemo u studenom i veselimo se novom malom vrtirepu. Osjećam se malo 'bljuckavo', ali radi se non-stop, nema predaje', rekla je tportalu Ida, a nedavno je na HTV-u počela voditi emisiju 'Ekonomski zabavnik'.

Scenaristica emisije je ekonomistica Vedrana Pribičević, a ideja je financijska edukacija građana. Kako se Ida našla u njoj? 'Završila sam makroekonomiju i dvije godine politologije, no život me bacio u svijet glazbe i medija. Te teme me i osobno zanimaju, jer premalo smo kao građani upućeni u funkcioniranje banaka, kredita, ekonomskih politika zemlje u kojoj živimo. Vedrana je genijalka koja prati sve te procese, analizira, jednostavno i slikovito nam ih objašnjava i upozorava na moguće zamke. Jako mi je drago podsjetiti se ozbiljnih tema sa studija na zabavan i primjenjiv način i uz ovakvo kvalitetno vodstvo', rekla nam je Ida. 

Pjevačica grupe Lollobrigida živi na relaciji Zagreb-Beograd. Ondje je upoznala svog supruga, poduzetnika Ivana Peševskog, a vjenčali su se u rujnu 2013. godine. U veljači 2014. rodio im se sinčić Roko.


Idina obitelj će se proširiti u studenom