UMIJEĆE IZBJEGAVANJA

Bivši zaručnici Theron i Penn na distanci u Cannesu

20.05.2016 u 21:00

Bionic
Reading

Charlize Theron i Sean Penn ove godine u Cannesu promoviraju zajednički film 'The Last Face' koji su počeli snimati dok su još bili u vezi. Glumica i redatelj, koji su prošle godine iznenada prekinuli zaruke, danas su uporno izbjegavali zajedničko fotografiranje držeći se cijelo vrijeme na udaljenosti. I na press konferenciji sjedili su daleko jedno od drugog, a hladna Theron izbjegavala je pogled s nekadašnjim partnerom. Da priča bude još tužnija, film su kritičari pokopali nakon današnje novinarske premijere, opisavši ga kao 'pompozno dno Pennove karijere'

Prije dvanaest mjeseci na crvenom tepihu u Cannesu prošetali su se kao najzaljubljeniji filmski par, a samo mjesec dana kasnije sve je otišlo u nepovrat. Ove godine Charlize i Penn našli su se na istom mjestu, a razlog je predstavljanje filma 'The Last Face', koji je Penn režirao, a Theron u njemu glumi glavnu ulogu. Film su počeli snimati dok su još zajedno planirali vjenčanje i obitelj. Nakon prekida bili su prisiljeni nastaviti suradnju.

Nekadašnji par danas je na službenom fotografiranju izbjegavao bilo kakav kontakt, a zajedničko poziranje nije dolazilo u obzir. Theron se držala hladnokrvno, izbjegavajući pogledati u pravcu bivšeg zaručnika, dok je Sean Penn bio manje suzdržan. Na press konferenciji fotografi su ipak uspjeli uhvatiti hladan pogled upućen bivšem partneru. O njihovom prekidu Charlize je progovorila prije dva mjeseca.

'Kad netko prekine vezu, uvijek se očekuje da iza toga mora biti neka velika drama ili ludilo. E pa kod nas nije bilo drame. Jednostavno nam više nije išlo i oboje smo se složili da je prekid najbolje rješenje. Nema puno istine u medijskoj priči da sam ja ta koja je iznenada i bez ikakvog objašnjenja prekinula sve kontakte sa Seanom', kazala je Charlize.


U filmu 'The Last Face' uz Theron glume Javier Bardem i francuska glumica Adele Exarchopoulos


Charlize Theron danas u Cannesu u Givenchyjevoj haljini


Cannes američkom redatelju neće ostati u dobrom sjećanju ove godine - 'The Last Face' niže loše kritike


Theron i Penn prošle godine na crvenom tepihu u Cannesu na premijeri filma 'Mad Max: Fury Road'