SELFIE IZ ŠANGAJA

Sandri Perković s razlogom ne silazi osmijeh s lica

15.05.2016 u 16:19

Bionic
Reading

Sandra Perković, olimpijska pobjednica, svjetska i europska prvakinja i najbolja bacačica diska, trenutačno boravi u Šangaju, gdje je imala veliki razlog za slavlje: na drugom ovogodišnjem mitingu atletske Dijamantne lige njezin je pobjednički hitac postavio nekoliko rekorda. Zagrepčanka je, naime, bacila disk 70,88 metara i tako postavila novi rekord Dijamantne lige i mitinga

Bio je to osobni rekord sezone, rekord mitinga, rekord Dijamantne lige i najdulji hitac sezone. Dvadesetpetogodišnjoj atletičarki osmijeh s razlogom ne silazi s lica. Nakon dana koji je bio više nego uspješan, Sandra je u svojoj hotelskoj sobi napravila sebić te ga podijelila s brojnim obožavateljima. Naime, osim što je ostvarila osobni rekord sezone, rekord mitinga, rekord Dijamantne lige bio je to i najdulji hitac sezone.

My First Victory this Season ✔️

A photo posted by Sandra Perkovic (@discus70queen) on


'Ova mi pobjeda puno znači, jer velika je stvar kada otvorite sezonu rekordom mitinga i vodećim rezultatom na svijetu. Nikada nisam bila u boljoj formi i malo sam ljuta na sebe što nisam još bolje bacila. No možda mi to uspije na mitingu u Eugeneu (28. svibnja). Prvi put u zadnjih nekoliko godina sam sto posto zdrava, nema problema s koljenom, gležnjem ili leđima. Moram ostati zdrava kako bih ostvarila san, osvojila zlato u Riju', rekla je Sandra nakon pobjede.

Sve na vrijeme @pgrupacija ⏱ #DontCrackUnderPressure #RoadToRio #PGrupacija #TagHeuer #TeamSP #Solgar #ZajednoSmoJaci

A photo posted by Sandra Perkovic (@discus70queen) on