SHOW NA CRVENOM TEPIHU

Amal i George Clooney: Ljubavne igre u Cannesu

13.05.2016 u 23:07

  • +10

Premijera filma Money Monster u Cannesu

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Jodie Foster, redateljica filma 'Money Monster' čija se svečana premijera sinoć dogodila u Cannesu, sigurno nije blagonaklono gledala na performans supružnika Clooney na crvenom tepihu. Naime, George Clooney i Julia Roberts glavne su zvijezde filma, no u prvom planu jučer je bila Amal Clooney u lepršavoj Versace haljini koja joj je zbog vjetra donijela više muke nego sreće

Jednoj uglednoj odvjetnici kojoj su specijalnost ljudska prava ne bi trebalo biti toliko važno da u pratnji svog supruga okupira pažnju svih fotografa sinoć u Cannesu, no Amal Clooney upravo je to napravila.

Pojavivši se na crvenom tepihu u suprugovoj pratnji na premijeri filma 'Money Monster', u kojem Clooney igra glavnu ulogu uz Juliju Roberts, gospođa Clooney svojim zgodama i nezgodama s haljinom te poljupcima svog partnera bila je veća zvijezda od Julije Roberts koja je sve to promatrala sa strane.

Redateljici Jodie Foster to je prvi film u Cannesu kojem se vratila nakon četrdeset godina. Davne 1976. na istom mjestu dogodila se premijera filma 'Taksist' koji je tada osvojio i Zlatnu palmu, a u kojem je uz De Nira glumila glavnu ulogu. Da je blagonaklono gledala na gospođu Clooney koja je umjesto filmske ekipe njezina redateljskog projekta bila u prvom planu sinoć, zasigurno nije.


Jodie Foster, Julia Roberts, George i Amal Clooney