SRETAN 37. ROĐENDAN

Znamo čiju će vjenčanicu Renata Sopek nositi na svom vjenčanju

06.05.2016 u 10:09

Bionic
Reading

Nakon novinarske diplome, dugogodišnjeg iskustva u ulozi voditeljice, titule najseksipilnije Hrvatice, Renata Sopek uskoro će postati i stručnjakinja odnosa s javnošću (PR). Ispričala nam je kako će danas proslaviti svoj 37. rođendan, postoji li neka rođendanska proslava koju želi zaboraviti, a progovorila je i o glasinama da je trudna

'Dio svog rođendana slavim tradicionalno, sa svojom obitelji i najbližima u intimnom krugu. Drugi dio proslavit ću sa svojom ekipom s fakulteta, a treći s mojim najdražim prijateljicama', rekla nam je Renata. Do sada je, kaže, imala raznih proslava svog rođendana i svih se rado sjeća.

'Nikad nisam imala surprise party, jer ne volim prevelika iznenađenja. Naime, ne bih se dobro osjećala da me netko mrtvu umornu od cjelodnevnog rada i posla dovede negdje gdje me čeka 250 ljudi, a ja sam baš planirala ići doma i ležati ispred telke. Radije bih da znam što mi se sprema pa da se pripremim i onda isfeštam propisno', rekla je. Ne pamti da je imala neku rođendansku proslavu koju želi zaboraviti.

'Svi su mi rođendani bili posebni jer je svaki bio različit i zabavan na svoj način', kaže. Samoj sebi želi zdravlje i da uspješno završi studij na Visokoj školi za komunikacijski menadžment Edward Bernays.
'Sad sam treća godina i spremam se za završni rad u srpnju. Eto, još koji mjesec pa stiže diplomica i bit ću PR stručnjak. Kako sam krenula, iz diplome ću u penziju', smije se Renata.

Lijepa voditeljica progovorila je i na temu svoje navodne trudnoće.
'Stalno me pitaju isto, no izgledam li ja vama kao da sam u drugom stanju? Nisam i mislim da bi se nakon toliko godina koliko se priča da sam trudna to moralo vidjeti. Jedino ako nisam neki medicinski fenomen! Ne vidim zašto bih skrivala da sam u drugom stanju, jer bi se to ionako vidjelo prije ili kasnije', smije se Renata koja je već devet godina u vezi sa splitskim poduzetnikom Sergejem Bijelićem.

Nedavno je uživala na proslavi 35. godišnjice rada svoje prijateljice Matije Vuice, a na pitanje hoće li na svom vjenčanju odjenuti Matijinu vjenčanicu, nasmijala se i kratko rekla - da.


Renata će uskoro postati PR stručnjakinja

#drjekyllandmrhyde #minime??

Fotografiju objavljuje Renata Sopek (@renatasopek)

#milicijatrenirastrogocu????????

Fotografiju objavljuje Renata Sopek (@renatasopek)