GRAĐANSKI RAT JE STIGAO

Iva Šulentić na premijeri trećeg 'Kapetana Amerike'

03.05.2016 u 19:33

  • +3

Premijera filma Kapetan Amerika: Građanski rat

Izvor: Promo fotografije / Autor: CineStar

Bionic
Reading

Jučer je održana svečana premijera filma 'Kapetan Amerika: Građanski rat' na kojoj je bio niz poznatih osoba, očito obožavatelja superheroja. Pitamo se tko je među njima navijao za Kapetana Ameriku, a tko za Iron Mana

U ponedjeljak 2. svibnja u CineStar Areni (IMAX) pred nestrpljivom publikom održana je svečana premijera Marvelovog filma ‘Kapetan Amerika: Građanski rat’. Ovaj film iz Marvelovog studija treći je u nizu iz franšize filmova 'Kapetan Amerika', a u hrvatska kina stiže 5. svibnja.

Nestrpljenje se itekako uočilo na sinoćnjoj premijeri filma održanoj u CineStar Areni (IMAX), a publika nije krila svoje oduševljenje nakon svečane projekcije. Obožavatelji su s posebnim entuzijazmom dočekali pojavljivanje superjunaka Spidermana, a on zahvaljujući suradnji sa Sonyjem službeno opet postaje dijelom Marvelovih planova za budućnost. Među poznatima koji su prvi željeli vidjeti tko će pobijediti u 'Građanskom ratu' bili su Iva Šulentić, Antonio Franić, Ivan Alduk i Hamed Bangoura s kćerima.

Film ‘Kapetan Amerika: Građanski rat’ temelji se na istoimenom Marvelovom stripu. Kapetan Amerika, kojeg i ovoga puta tumači Chris Evans, izmišljen je lik i superjunak.

Steve Rogers vodi novoosnovani tim Osvetnika u svojim nastojanjima za očuvanjem čovječanstva. No nakon još jednog incidenta s Osvetnicima, koji prouzrokuju kolateralnu štetu, osniva se političko tijelo stvoreno za nadgledanje tima. Novi status quo dijeli Osvetnike dok pokušavaju zaštititi svijet od novog zlikovca.

Film kreće u redovnu distribuciju 5.svibnja u 2D, 3D i 4D formatima.