LJUBAV NA HVARU

Luka Šulić: Romantični odmor u biranom društvu

03.05.2016 u 15:51

Bionic
Reading

Nakon povratka s američke turneje poznati čelist Luka Šulić odlučio je nekoliko dana puniti baterije na svom najdražem dalmatinskom otoku gdje mu društvo pravi djevojka Mariborka Tamara Zagoranski. Upravo s Hvara Luka je na svoj rođendan prošle godine objavio njihovu prvu zajedničku fotografiju na Facebooku

Postoje trenuci za vječnost, a ovo je jedan od njih, htio je poručiti 28-godišnji čelist Luka Šulić zajedničkom fotografijom sa svojom djevojkom Tamarom Zagoranski snimljenom danas na Hvaru. U samo sat vremena Šulićeva romantika dobila je više od tisuću lajkova.

Luka se trenutačno odmara u Dalmaciji nakon naporne višemjesečne američke turneje 2Cellosa. Hvar je već godinama njegovo omiljeno mjesto na kojem puni baterije za nove nastupe, a ondje je proslavio i rođendan krajem kolovoza prošlog ljeta. Priča o romansi Luke i lijepe slovenske manekenke u javnost je dospjela sredinom studenog prošle godine, a u srpnju, kada je dao veliki intervju Playboyu, o ljubavi je ovo rekao:

'Trenutno nemam djevojku. Bio sam u dvije duge veze, jedna je trajala šest godina, druga tri. Ali jako je teško imati vezu uz ovakav život. No nije stvar samo u tome što neprekidno putujemo i radimo, stvar je i u ljudima. Ako to nije to, onda svaka veza ima rok trajanja. A ako se karte poslože, onda će veza potrajati i bez obzira na ovakav tempo života', rekao je Luka.

Veza s Tamarom traje tek pola godine, a sudeći po fotografiji s Hvara, zasad su im se karte dobro posložile.