WILDE, BLUNT, LIVELY...

Met Gala: Slavne trudnice znaju kako privući pažnju

03.05.2016 u 13:31

Bionic
Reading

Iako u malo blaženijem modnom izdanju, koje odgovara njihovom stanju, slavne trudne glumice sinoć nisu razočarale na crvenom tepihu ovogodišnjeg prestižnog modnog događaja u New Yorku. Olivia Wilde i Emily Blunt pojavile su se u haljinama s potpisom Michael Kors Collection, Blake Lively odabrala je romantičnu Burrberyjevu kreaciju, a Kerry Washington smjelu crnu haljinu od čipke Marca Jacobsa

Najljepša trudnica tradicionalnog godišnjeg prestižnog događanja Met Gala u New Yorku zasigurno je bila glumica Olivia Wilde. Preplanula i u zanimljivoj kreaciji Michaela Korsa, četiri mjeseca trudna Wilde pokazala je sinoć da trudnoća ne treba biti prepreka za besprijekorno izdanje na glamuroznoj večeri.

Jednako zanimljiva, ali s posve pogrešnom haljinom za događaj čija je tema bila moda u doba tehnologije, bila je trudna Blake Lively demonstriravši Burrberyjevu romantiku u lepršavoj blijedoružičastoj kreaciji. Lijepa britanska glumica u zadnjem tromjesečju trudnoće Emily Blunt odabrala je, poput Wilde, Michael Kors Collection, ali mnogo klasičniju kreaciju koja je pratila liniju tijela.


Raspoložene trudnice Olivia Wilde i Emily Blunt


Blake Lively

Mnogo smjelija bila je glumica serije 'Skandal' Kerry Washington ne odustavši od seksipila u crnoj haljini od čipke Marca Jacobsa.


Kerry Washington