NOVI TREND NOGOMETAŠA

Fernandes poput Ibáñeza modnom kampanjom najavio vjenčanje

03.05.2016 u 13:38

Bionic
Reading

Južnoameričkim nogometašima jedina slabost nisu, čini se, atraktivne Hrvatice. Novi trend među njima su i vjenčanja koja najavljuju snimanjem modnih kampanja. Posljednji primjer toga pružili su nogometaš Dinama, Čileanac Junior Fernandes i njegova zaručnica Marta Marija Radić, a godinu dana ranije na isti način svoje vjenčanje najavili su Argentinac Luis Ibáñez i njegova supruga Matea

Simpatični Čileanac Junior Fernandez, koji je iz njemačke Bundeslige stigao u Zagreb s planom da ubrzo krene prema jačoj ligi, slično kao i njegov nogometni kolega Luis Ibáñez, nije mogao odoljeti šarmu Hrvatica i zaljubio se prelijepu Martu Mariju Radić. Nedavno ju je zaprosio, a par je svoje vjenčanje najavio za 4. lipnja na tajnoj lokaciji. A da bi taj dan mladenka pamtila i po savršenoj vjenčanici, pobrinula se Ivana Bilić, vlasnica domaćeg brenda Royal Bride, koja je za Martu ručno izradila dvije oprave.

Obje su izrađene od skupocjene vezene čipke te je za njihovu izradu bilo potrebno 70 metara materijala i dva mjeseca ručnog rada. Za Juniora Fernandesa je pak brend Royal Black pripremio dva otmjena odjela koja se stilski uklapaju uz Martine vjenčanice.


Marta Marija Radić nije odoljela vjenčanicama domaćeg brenda

Bivši Dinamov igrač, Argentinac Luis Ibáñez i njegova supruga Matea u lipnju prošle godine također su svoje vjenčanje najavili modnom kampanjom za isti domaći brend. Nakon vjenčanja u zagrebačkoj Starogradskoj vijećnici prije tri godine bračni par Ibáñez poželio je svoje zavjete izmijeniti i u crkvi. Matea i Luis, koji trenutno igra za beogradsku Crvenu zvezdu, danas su ponosni roditelji malog Thiaga koji se rodio 22. prosinca 2014. godine.


Luis Ibáñez i njegova Matea prvi su snimili modnu kampanju za domaći brend