MET GALA 2016.

Madonnina seksi provokacija i Annu Wintour ostavila bez riječi

03.05.2016 u 09:24

Bionic
Reading

Nakon što je prošle godine na dodjeli Grammyja pokazala stražnjicu na crvenom tepihu 57-godišnja Madonna istu je stvar ponovila sinoć na najprestižnijem modnom događaju u New Yorku Metropolitan Gala poručivši tako svima kako je malo koji životni udarac može oboriti. Provokativno Madonnino izdanje nije nikoga iznenadilo, pa ni organizatoricu Annu Wintour

Samo je jedna Madonna, a sudeći po potezu koji je sinoć napravila, to je još jednom demonstrirala u punom sjaju. Naime, na najglamuroznijem modnom događaju na svijetu kojim predsjeda najmoćnija žena modne industrije Anna Wintour, Madonna se hladnokrvno prošetala golišave stražnjice i grudi.

Tema ovogodišnjeg Met Gala bila je 'Manus x Machina: Fashion in an Age of Technology', a 57-godišnja pjevačica potrudila se svojski da ne prođe nezapaženo u crnoj haljini Givenchy od kože i čipke koja je razotkrivala na strateškim mjestima i čizmama. Društvo na crvenom tepihu Madonni je pravio modni dizajner Riccardo Tisci. Sličnu kreaciju odjenula je i prošle godine na dodjeli glazbenih nagrada Grammy.

Madonnino modno izdanje nije posebno iznenađujuće, a što je na sve rekla Anna Wintour, doznat će se uskoro. U sličnom intrigantnom izdanju pojavila se i njezina kolegica Katy Perry.


Katy Perry inspirirana filmom 'Igre gladi' u Pradinoj kreaciji