STJEPAN HAUSER

Napokon doma: Izljubio Rozgu, pa uživao s majkom i ocem

02.05.2016 u 13:52

Bionic
Reading

Stjepan Hauser dvotjednu pauzu od brojnih koncerata na američkoj turneji iskoristio je za posjet svojim najmilijima. Violončelist je prvo nekoliko dana proveo sa zaručnicom Jelenom Rozgom, a protekli vikend i na sam Praznik rada uživao je u Istri, u kuhinji mame Marije i u razgovorima s ocem Mariom

Ako je suditi prema fotografijama koje je podijelio na Instagramu, glazbenik je jedva dočekao da se vrati kući. Rijetke dane odmora koristi da bude sa zaručnicom Jelenom Rozgom, ali i svojim roditeljima na njihovom obiteljskom imanju u Raklju.

'Danas je prekrasan dan', napisao je pored fotografije gdje pozira s ocem Mariom, a napravio je selfie s oba roditelja. Stjepan je za njih jako vezan.
Često je u svojim intervjuima isticao koliko su mu pomogli na početku karijere.

Njegova mama Marija predaje metodiku glazbe na fakultetu u Puli, a nekad je svirala udaraljke. Otac Mario je muzički talentiran, ali nikad se nije profesionalno bavio glazbom. Iz gušta je često svirao gitaru i pjevao, a danas crta, slika i radi mozaike.

'Izrazito je bitna uloga obitelji. Bez razumijevanja i podrške roditelja dijete ne može ništa. Ne može ni donijeti odluke. Da nije bilo moje majke, nikada ne bih počeo svirati čelo. Mama me je uspavljivala uz Mozarta, a tata uz Paca de Luciju', ranije je izjavio Stjepan.

Violončelist se vratio u Zagreb zbog priprema za koncert sa starijim bratom Mironom, inače prvim akademskim jazz trombonistom u Hrvatskoj. Naime, Stjepan će uskoro nastupiti kao bratov gost na koncertu u MSU-u. Bit će to prilika da se ondje okupi cijela obitelj.

It's a beautiful day! #photooftheday #home #happy #smile #sun #fun #father

A photo posted by Stjepan Hauser (@stjepanhauser) on

Selfie with my parents! #photooftheday #home #happy #fun #smile #love #family #parents #mum #dad #selfie

A photo posted by Stjepan Hauser (@stjepanhauser) on