'PERVERTIT' I GURMAN

Seksi Eduard Bočkaj provocira kulinarskim vratolomijama

02.05.2016 u 13:43

Bionic
Reading

Jedan od najpoželjnijih domaćih neženja, Eduard Bočkaj, koji već godinama golica maštu domaćih ljepotica, subotu je proveo u – kuhinji. Umjesto kuharske pregače odjenuo je majicu kojoj je na leđima bilo ispisano 'pervertit' te se spretno bacio na spravljanje delicija za svoje najmlađe goste, djecu

Početkom mjeseca Eduard Bočkaj pojavio na Cro-A-Porteru u društvu nove atraktivne ljepotice, 11 godina mlađe pokćerke poznatog političara Ljube Jurčića, lijepe Tije Jurčić. Par je iz prvog reda pratio modno događanje a brojni uzvanici istog događaja, čini se, pratili su zbivanja u prvom redu. Naime, Bočkaj je reviju pratio odjeven u majicu 'fucker', a istu je napustio u društvu zgodne Tije.

No na brojne upite o njihovu odnosu Bočkaj je tad izjavio kako ih veže samo jedna veza – prijateljska. 'Ja joj dođem kao babysitter', poručio je Eduard, a da se ne šali, pokazao je i tjedan dana kasnije stigavši na modnu reviju kuće Boudoir upravo kao pratnja Tijina petogodišnjeg sina Domenica, kojeg je dobila u braku s američkim košarkašem Chrisom Warrenom.

Posljednje fotografije koje dolaze direktno iz kuhinje Eduarda Bočkaja potvrđuju njegove navode. Karlo i Vito, sinovi koje ima iz braka s Dinom Štern, čini se, uživali su u njegovim kulinarskim vratolomijama. Baš kao i petogodišnji Domenico.


Eduard Bočkaj i Tia Jurčić 425338 ,424227 ,422809 ,412262