MILA ELEGOVIĆ

'Kad pomislim na Navojca, odmah mi je toplo oko srca'

02.05.2016 u 13:39

Bionic
Reading

Mila Elegović protekli je vikend provela u Bjelovaru. Ondje je bila na otvaranju BOK festa gdje je za neizmjeran doprinos tom kazališnom festivalu dobila posebnu nagradu, pečatnjak Grada Bjelovara. Glumica i pjevačica svake godine na taj festival dolazi na poziv njegova umjetničkog direktora i utemeljitelja Gorana Navojca. Otkrila nam je sve o njihovom prijateljstvu, ali ponešto i o svom ljubavnom statusu te koliko uživa u sreći što ne mora pospremati stan jer joj ga čistim održava plaćena spremačica

'U Bjelovaru svake godine otvaram festival pjevajući pjesmu Marylin Monroe. Imali smo ondje divnih koncerata a velikim big bendovima, a u Bjelovaru sam igrala i puno predstava. Jedne godine su mi tamo priredili izložbu s mojim fotografijama. Ekipu festivala jako veseli što uvijek dođem, a i ja sam bila sretna što su mi sinoć uručili priznanje za poseban doprinos. Gogo Navojec me baš ugodno iznenadio', kaže Mila. Priznaje da je teškom mukom sjela u auto i odvezla se do Bjelovara jer je padala kiša, ali joj se odlazak isplatio.

'Ondje sam vidjela drage kolege koji su predstavama otvorili festival, Hanu Hegedušić, Ljubu i Jana Kerekeša, Anu Begić i Adama Končića. Nisam mogla ostati do kraja, vratila sam se u Zagreb, iako su tamo uvijek vrhunske fešte', kaže glumica koja se veseli idućem vikendu kad će na BOK festu gledati moto alku. S Goranom Navojcem prijateljuje još od vremena kad su studirali na Akademiji dramskih umjetnosti.

RTL Autor: RTL

'Sjećam se naših prvih zajedničkih dana i imamo bratsko-sestrinski odnos otpočetka. Iako se ne viđamo često, jako smo povezani. Gogo je veliko srce i dobričina. Kad je netko u nevolji, uvijek će mu rado pomoći. Milijun puta mi je uskočio, pomogao u raznim situacijama, tako da kad pomislim na njega, toplo mi je oko srca. Sviđa mi se to koliko je vezan uz svoje mjesto. On i Vedran Mlikota su puno napravili za svoje gradove', ističe glumica. Navojec joj je, kaže, dao puno savjeta, ali nije htjela otkriti je li joj dao i kakav ljubavni i pričaju li uopće na tu temu.

'Došla sam sama i otišla sam sama. (smijeh) Nemam nikakav komentar na svoj ljubavni status. Posvećena sam poslu, glazbi, pišem pjesme, odlazim u studio', ističe. Nedavno smo je gledali u 'Celebrity MasterChefu' kako je vješta u kuhinji, no u njezinom domu za ostale kućanske poslove zadužen je netko drugi.

'Sretna sam da svoju zaradu mogu dijeliti na način da upošljavam druge ljude pa tako imam svog trenera i svoju bedinericu koja mi održava stan urednim', otkrila je Mila.


Glumica i pjevačica dobila je pečatnjak Grada Bjelovara za neizmjeran doprinos BOK festivalu

Ondje se je uživala družeći se s kolegama

A došo i direktor

A photo posted by Ana Begic Tahiri (@begictahiri) on

Poceo je BOK festival

A photo posted by Ana Begic Tahiri (@begictahiri) on

One su spremne

A video posted by Ana Begic Tahiri (@begictahiri) on