9 DANA DO NASTUPA

Nina Kraljić otputovala u Švedsku

01.05.2016 u 14:51

Bionic
Reading

Naša ovogodišnja predstavnica na Eurosongu broji svega devet dana do nastupa u Stockholmu kada će se na prvoj večeri tog međunarodnog glazbenog natjecanja predstaviti milijunskom auditoriju širom Europe i nakon sedam godina pokušati Hrvatskoj pokušati izboriti mjesto u finalu

Pobjednica prve sezone 'The Voicea - najljepšeg glasa Hrvatske' današnji praznik neće provesti u druženju s prijateljima jer je već očekuju eurovizijske obveze u Stockholmu. Nina Kraljić već sutra će stati na veliku eurovizijsku pozornicu gdje ima prvu probu, a na stageu će joj se pridružiti i prateći vokali Martina Majerle, Danijela Večerinović, Andrej Babić te Lino Lacmanović Ćućić.

Oni su jutros s voditeljem HRT-ova tima za natjecanje za pjesmu Eurovizije Željkom Mesarom i producentom Rajkom Pavlovićem otputovali u Švedsku, a netom prije ulaska u zrakoplov uzbuđenje uoči putovanja zabilježili su fotografijom koju su objavili na Facebooku.

Nina trenutno na kladionicama nije pri vrhu, no pravo stanje znat će se upravo nakon prvih probi. Sudeći po reakcijama fanova Eurosonga, moguće je da nas ove godine očekuje dobar plasman, a tome će osim Ninine interpretacije zasigurno pridonijeti i bliješteća haljina Juraja Zigmana u kojoj će pjevačica izvesti svoj 'Lighthouse'.