PUB FABRIQUE

Spoj londonskih običaja i mediteranskog šarma oduševio poznate Splićane

30.04.2016 u 21:37

  • +7

Poznati na otvorenju Fabrique puba u Splitu

Izvor: Promo fotografije / Autor: Maksim Bašić

Bionic
Reading

Nova splitska senzacija pub Fabrique od samog je otvorenja postao mjesto koje svi žele posjetiti. Vrhunska gastro ponuda i zanimljiv program petkom Fabbing, oduševili su i glazbenika Petra Grašu koji je pub posjetio u društvu Ivana Huljića

Modna dizajnerica Anamarija Asanović među prvima je isprobala delicije koje su razveselile i Miu i Roberta Pauletića.

Splitski glumac Antonio Franić odličnim je odabirom glazbe upotpunio tu lijepu priču koja se, na radost brojnih gostiju, nastavlja večerašnjim nastupom DJ Sole.

Ponuda novog omiljenog okupljališta Splićana te brojnih turista sadržava 50-ak vrhunskih piva, od kojih je osam točenih, ali i sve popularnija domaća craft piva.

Spoj povijesti i modernog doba vidi se i u samom meniju. Vrhunski zatvoreni roštilj novije generacije na ugljen Josper Grill trenutačni je hit u svijetu jer omogućuje brzu termičku obradu i očuvanje izvornih okusa i sokova mesa, ribe i povrća te ne isušuje namirnice što tradicionalnu ponudu s roštilja oplemenjuje novim okusima te finim mirisom i okusom dima.

Pub Fabrique nalazi se u povijesnoj splitskoj palači Dešković u strogom centru grada. Industrijski dizajn spojen s dalmatinskim šarmom zadovoljava vodeće svjetske trendove i vodi vas na nezaboravno višeosjetilno putovanje.

Fabrique je nastao po uzoru na fun&bbq pubove Londona gdje se u restorane dolazi zabavljati prije samog odlaska u neki klub. To je prostor koji okuplja osobe željne druženja i uživanja. Fabrique je jedinstvena destinacija zabave sa šarmom i duhom Mediterana u kojemu nikada nećete biti sami. Novi je ovo projekt splitske ugostiteljske F group grupacije nastao sa željom da se gradska gastro scena obogati i stvori potpuno novo mjesto za uživanje u pivu i vrhunskom roštilju.