PRAVA DRAMA

Popović izvan sebe: Keba je pijan vozio mog sina!

29.04.2016 u 15:21

Bionic
Reading

I dok Severina posljednjih godinu dana proživljava pravu bračnu idilu s mlađahnim suprugom Igorom Kojićem, njezin bivši partner Milan Popović nezadovoljan je time što s majkom svog djeteta nikako ne može postići dogovor oko brige za njihovog maloljetnog sina Aleksandra koji je u veljači ove godine navršio četiri godine. Srpski 'kralj bakra' smatra da mu sin odrasta u neprimjerenoj okolini, a posljednji u nizu incidenata dogodio se prije nekoliko dana, kad je saznao da je Severinin svekar Dragan Kojić Keba navodno u alkoholiziranom stanju vozio malenog Aleksandra

'Ono što tu situaciju čini zabrinjavajućom je da je, po informaciji koju sam dobio, gospodin Kojić cijelu večer konzumirao alkoholna pića i navodno bio u pripitom stanju kada se ponudio da odveze Aleksandra na spavanje. Ono što čini situaciju dramatično zabrinjavajućom je to što je samoprozvana supermajka dozvolila da tako neodgovoran čovjek, u takvom stanju, naše dijete stavi u auto. Odvjetnici i nadležne institucije bave se ovim predmetom', rekao je Milan Popović za srpski Alo, a istu je izjavu ponovio i za tportal.

Sve se događalo tijekom proslave Severininog rođendana, nakon što je Keba iza ponoći odlučio odvesti unuka kući kako bi mu snaha i sin nakratko ostali sami. Tamošnji mediji snimili su pjevača kako odvozi Aleksandra u automobilu, no on se nije nalazio u dječjoj autosjedalici, a ni u pomoćnom postolju, u kakvom bi djeca trebala biti vezana. Keba je zbog svega saslušan i u policiji te se još uvijek utvrđuju točne okolnosti ovog događaja.

#family4ever

Fotografiju objavljuje Igor Kojic (@igorkojic)


Milan Popović nedavno je podnio tužbu i protiv Igora Kojića, nezadovoljan što na društvenim mrežama često objavljuje fotografije njegova maloljetnog sina. Na Višem beogradskom sudu od bivšeg nogometaša potražuje gotovo 43 tisuće kuna odštete, a unatoč tužbi Igor i dalje redovito objavljuje fotografije sa svojim posinkom koji ga je jako lijepo prihvatio. Tako je na njegovom Instagramu jučer osvanula fotografija s Aleksandrom i Severininom mamom Anom. Sudeći po njihovim osmijesima, obiteljsku sreću im ništa ne može narušiti, pa ni mnogobrojne optužbe Milana Popovića, iz dana u dan sve teže.

Vezani trio

Fotografiju objavljuje Igor Kojic (@igorkojic)