ISKUSTVO KOMUNE

Rajko Dujmić otvorio dušu o prisilnom liječenju

29.04.2016 u 09:35

Bionic
Reading

Kada je Rajko Dujmić fizički napao suprugu Snježanu u rujnu prošle godine, bio je to tek jedan u nizu skandala. Ali presudan. Dujmić je odveden na prisilno liječenje od ovisnosti, a sad je prvi put za medije progovorio o tom iskustvu. Posljedice su za njega čudesne jer, kako kaže, već dugo nije bio ovako vedar, nasmijan i zadovoljan

'Mislim da mi je sad period života kad treba stvarati. Dosta je bilo i izlazaka i pića i zabave bilo koje vrste', izjavio je za RTL televiziju.

Posljednjih se mjeseci na liječenju, kaže, osjećao kao brod na suhom doku.
'Kada se sve sastruže s njega što ne valja i ostane živo drvo ili čisti čelik, pun snage brod može vući još 50 godina', rekao je Rajko.

Nakon nekoliko mjeseci ponovno je uz svoju suprugu i svoj klavir. Veseli se svojim psima, svojim Ravnicama i Dinamu. Planova ima puno.
Sve je pjesme, kaže, napisao trijezan. I glazbu za 'Moju domovinu' i pobjedničku pjesmu za Eurosong 'Rock me, baby' i sve poznate pjesme Novih fosila.

'Razmišljam da nađem neke nove mlade ljude koji će na svoj način sva ta tijela i te duše, jer pjesme su tijelo i duša, odjenuti u jednu novu odjeću i približiti vremenu. Znači, Novi novi fosili', otkrio je Rajko. Nove pjesme je već napisao, jer mu inspiracije nije nedostajalo.