IVA MAJOLI IZ ATENE

Krizmala kćer, pa snažno podržala Janicu: Prošla je sve!

29.04.2016 u 07:00

Bionic
Reading

Bivša tenisačica, danas izbornica hrvatske ženske teniske reprezentacije spremno je podržala ideju da Janica Kostelić postane pomoćnica za sport u Ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta

Brojni hrvatski sportaši nisu se suzdržali komentirati prijedlog da se hrvatska snježna kraljica imenuje pomoćnicom ministra znanosti, obrazovanja i sporta, a svoje mišljenje o tome dala je i bivša tenisačica Iva Majoli. Janica ima Ivinu podršku, a obrazloženje je s njezine strane bilo kratko i jasno:

'Mislim da je Janica odlično rješenje. Kao sportašica sve je prošla, a kao takva najbolje će znati što i koliko je potrebno jednom sportašu. Isto tako mislim da su sportaši najbolji ambasadori naše zemlje i zato ih se treba što više gurati i podržavati', smatra Iva.

Majoli je protekli tjedan boravila u Zagrebu, a prošli vikend u obitelji se slavila krizma njezine kćeri jedinice, devetogodišnje Mije Marić. Na maloj obiteljskoj svečanosti, a potom i u zagrebačkom restoranu Apetit, Iva se pojavila preplanula i s novom frizurom, kratkim šiškama, te u lijepoj crvenoj haljini. Događaju su bile nazočne i prijateljice bivše proslavljene tenisačice, među kojima i Jasmina Bagarić, modna blogerica, suvlasnica popularnog zagrebačkog multi-brand storea Clan te supruga bivšeg košarkaša Dalibora Bagarića. Početkom tjedna nove poslovne obaveze Ivu Majoli odvele su u Grčku.