SVADBA U SHERATONU

Bernardica Juretić vjenčala se sa 67-godišnjim poduzetnikom

28.04.2016 u 14:17

Bionic
Reading

Nekad najpopularnija časna sestra, a danas ministrica socijalne politike i mladih Bernardica Juretić u 53. godini vjenčala se sa svojim dugogodišnjim partnerom poduzetnikom, 67-godišnjim Vladom Rožmanom. Već dulje vrijeme žive zajedno, a Vlado iz prvog braka ima dvoje odrasle djece i četvero unučadi

Nekad omiljena hrvatska časna sestra, poznata po svom humanitarnom radu, 15 godina nakon svog razređenja vjenčala se nedavno u Zagrebu sa 67-godišnjim poduzetnikom Vladom Rožmanom, piše Jutarnji list.

Današnja ministrica socijalne politike i mladih u hrvatskoj Vladi i njezin odabranik u vezi su već nekoliko godina, a intimna svadba kojoj su prisustvovali samo najuža obitelj i bliski prijatelji dogodila se u hotelu Sheraton. Već dulje vrijeme žive zajedno na Tuškancu. Zagrebačkom poduzetniku ovo je drugi brak, iz prvog ima dvoje odrasle djece i četvero unučadi.

Prije deset godina Juretić je bila u vezi s tada 47-godišnjim razvedenim ekonomistom koji je živio u inozemstvu i bio otac dvoje djece. Govoreći o toj vezi, spomenula je da će, ako se bude vjenčala, to sigurno biti u crkvi. 

Početkom devedesetih, Bernardica Juretić u odori je propovijedala o problemima ovisnosti radeći s narkomanima, a osnovala je i Zajednicu Susret za liječenje ovisnosti. Nako napuštanja redovničke službe radila je i u Vladinu Uredu za suzbijanje zloporabe opojnih droga. Iz Ureda je otišla u IGH gdje je radila kao voditeljica ljudskih resursa, da bi se nakon toga 2012. opet vratila u zajednicu Susret na mjesto ravnateljice.