PETRA I IVAN GLOWATZKY

Poznati supružnici otkrili sretnu vijest: Stiže beba!

02.05.2016 u 07:18

Bionic
Reading

Zagrebački glumac Ivan Glowatzky i njegova supruga, vlasnica zagrebačkog frizerskog salona Etra, Petra Granić Glowatzky uskoro će postati roditelji. Vjenčali su se prošle godine u lipnju, a sretnu vijest Petra je s prijateljima podijelila na Facebooku posebnom fotografijom

Poznatom zagrebačkom glumcu Ivanu Glowatzkom (38) i njegovoj supruzi Petri stiže jedno od najsretnijih i najodgovornijih životnih razdoblja. Naime ni godinu dana nakon vjenčanja s prijateljima su podijelili sretnu vijest da im za koji mjesec stiže prinova.

Jednim lijepim postom o ljubavi i fotografijom koja sve otkriva Petra je kratko i jasno rekla kako se osjeća kao sretna trudnica. Čestitke Petri i Ivanu već nekoliko dana na Facebooku stižu sa svih strana, a buduću mamu posebno je ganuo rad splitske umjetnice Tisje Kljaković koji je ujedno i čestitka za sretne vijesti.

'Postoje nezaboravno posebni životni trenuci kada samo kao pojedinac (čitaš: posebni trenuci jednog zaljubljenoga para:) možeš osjetiti posebnost ovoga života... Nisam nikada ni slutila niti mislila da ću doslovce puknuti od sreće i dokučiti vrhunac ljubavi i biti dio one prave... Sada znam za što se vrijedi boriti i što su prave vrijednosti za kojima u biti čeznemo. One su tako blizu i baš su tako posebne, za svakoga posebnije, a moja čupavica od prvoga dana osjeća promjene u meni i pazi na nas svake minute uz iznimnu nježnost', napisala je Petra.

U listopadu prošle godine obilježila je deset godina rada svog salona Etra. Tada su joj podršku pružile mnoge njezine prijateljice glumice i klijentice poput Ive Mihalić, Judite Franković i Lane Barić, ali i njezin bivši dečko Damir Markovina. Ivan, koji o svojoj privatnosti dosad nije rekao više od jedne rečenice za javnost, 2009. bio je u vezi s fotografkinjom Marom Bratoš.