BALABAN O SKANDALIMA

'Mogu se samo nasmijati na ono što se piše o nama!'

29.04.2016 u 11:35

Bionic
Reading

Za ime Boška Balabana i njegove supruge posljednjih mjeseci veže se nekoliko skandala, no svim napisima u javnosti odlučio je stati na kraj bivši nogometaš objasnivši za tportal kako su informacije o njegovu fizičkom obračunu u Beogradu prošlog studenog, dan prije Severinina vjenčanja, bile preuveličane i pune neistina, a priča o sukobu njegove supruge Ive s njihovom susjedom Tamarom Šteko na rođendanu Anice Kovač u ožujku, tvrdi Balaban, obična su laž i glupost na koje se mogao samo dobro nasmijati

Bivši nogometaš Boško Balaban (37) jučer se prošetao centrom grada, a osoba s kojom se našao u duljem razgovoru njegova je dugogodišnja prijateljica iz djetinjstva Ana Pejić, vlasnica poznate zagrebačke agencije za nekretnine.

'Ana je moja i Ivina prijateljica više od dvadeset godina i divna osoba koju mi je uvijek drago sresti i popričati s njom', objasnio je Boško. Na pitanje kako komentira napise u medijima posljednjih mjeseci, uz koje se veže njegovo ime, Balaban je spremno demantirao neke događaje koji su izašli u javnost.

U studenom se pisalo o njegovu sukobu dan prije Severinine svadbe u jednom beogradskom klubu, iz kojeg je izašao s ozlijeđenim nosom, a prošli mjesec u javnost je procurila priča o fizičkom sukobu njegove Ive s njihovom susjedom na rođendanskom slavlju Anice Kovač.


Boško Balaban na svadbi Severine i Igora Kojića pojavio se s flasterom na nosu

'Priča o  skandalu u Beogradu i nekom fizičkom obračunu u kojem sam navodno sudjelovao je preuveličana i puna neistina', tvrdi bivši nogometaš. Komentirao je kratko i napise koje je objavio jedan dnevni list, prema kojima se njegova supruga Iva na 40. rođendanu Anice Kovač u ožujku u restoranu Vallis fizički sukobila s Tamarom Šteko ošamarivši je zbog ljubomore. 

'Tamara Šetko je naša prva susjeda i ne razumijem odakle takve neistine. Ta priča je obična glupost na koju nisam mogao ništa drugo nego se dobro nasmijati', zaključio je Boško Balaban.


Iva i Boško u braku su 13 godina, a imaju troje djece

405985 ,405725 ,401854 ,401663