SKRIVAJU POGLEDE

Aco, Vlaho, Stipe i Sokol: Frajeri iz centra

27.04.2016 u 15:50

Bionic
Reading

Iako smo navikli na skockane špicerice, danas su stvari izgledale malo drugačije pa su u zagrebačkom centru više pažnje privlačili - muškarci. Među njima su se posebno isticali: Zlatko Marić Sokol, Aleksandar Petrović, Vlaho Arbulić i Stipe Marić, koji su pospana lica skrivali sunčanim naočalama

Zlatko Marić, vlasnik zaštitarske tvrtke Sokol Marić, prošetao se špicom u mladenačkom izdanju. Zagrebački poduzetnik svoj je trendi look, sive traperice, jaknu s kožnim rukavima i sportsku torbicu, začinio metaliziranim naočalama.

Uvijek u trendu kad je riječ o odjeći i frizuri je i maneken, mladi glazbenik i životni partner Tanje Dragović, Vlado Arbulić, koji je nedavno postao zaštitno lice za MTV Adriju. Vlaho se zagrebačkom špicom prošetao bez jakne, ne skidajući pogled sa zaslona mobitela.

Po kvartu se prošetao i Stipe Marić, bivši suprug Ive Majoli, bivše tenisačice koja danas obnaša funkcijuizbornice Hrvatskog teniskog saveza. 35-godišnji poduzetnik uvijek iznova plijeni pozornost pomno osmišljenim i zanimljivim stylinzima, a ovog je jutra akcent stavio na ležerno izdanje. Ipak, najviše je do izražaja dolazila njegova duga, prilično zarasla brada.

U centru živi i izvršni dopredsjednik Cibone te član Stručnog savjeta i Upravnog odbora Hrvatskog košarkaškog saveza (HKS) Aleksandar Petrović. On se  prošetao sa svojim kućnim ljubimcem, a poput prethodne trojke, nabacio je trendi sunčane naočale.