SLAVI 90. ROĐENDAN

Kraljica Elizabeta II. s praunucima pozirala Annie Leibovitz

21.04.2016 u 11:04

Bionic
Reading

Najnovije obiteljske fotografije britanske kraljice Elizabete II. prošlog je mjeseca u dvorcu Windsor snimila slavna američka fotografkinja Annie Leibovitz, a objavljene su danas u povodu njezina 90. rođendana

Britanci danas slave jer je Elizabeta II. prva kraljica britanske monarhije koja je na tronu doživjela 90. rođendan te je danas  objavljena predivna fotografija s njezinim unucima i praunucima za koju je zaslužna slavna Annie Leibovitz.

Kraljica je prvi put pozirala u krilu s 11-mjesečnom praunučicom Charlotte dok su se oko nje u dvorcu Windsoru okupili i James, Viscount Severn, Lady Louise Alice Elizabeth Mary Mountbatten-Windsor, Mia Tindall,  Savannah Phillips, princ George and Isla Phillips.

'Bilo je to jedno lijepo, kaotično i veselo poslijepodne s malim članovima britanskog dvora i njihovim roditeljima koji su ih pokušali pripitomiti za poziranje. Snimiti ih u stavu mirno nije bio nimalo lak posao, no Annie je profesionalka i uspjela je u toj misiji', otkrio je izvor dodavši kako je malena Mia Tindall odlučila stati pred fotoaparat samo uz skupocjenu kraljičinu torbicu koju na fotografiji čvrsto drži u rukama.

Ideja za fotografiju s najmlađim članovima obitelji došla je do same kraljice, koja je pozirala i sa svojom kćerkom princezom Anne.