HELIOS PARTY

Hipi šarenilo Petre Dugandžić u crno-bijelom svijetu

15.04.2016 u 14:51

  • +5

Glumice uživale na Helios partyju u Johann Francku

Izvor: Promo fotografije / Autor: Sara Dombre

Bionic
Reading

Sinoć je u poznatom zagrebačkom okupljalištu Johann Franck održan Black & White party na kojem je malo energije u moru modne anemičnosti jedino pokazala glumica Petra Dugandžić, ali ni ona, poput nekih mnogih, nije odoljela trendi frizuri s pletenicama. Uvijek odmjerena Iva Šulentić ovaj put je napravila grešku zahvaljujući nostalgiji za osamdesetima

Crno-bijelog dress codea sinoć na Heliosovom partyju jedino se nije pridržavala glumica Petra Dugandžić i to je, za razliku od njezinih modno anemičnih kolegica, bio pun pogodak. U crno-bijeloj varijanti zaigrala se i voditeljica Iva Šulentić, no svaki njezin trud jučer je bio u drugom planu zahvaljujući pogrešnom odabiru čarapa.

Malo šarenila i modnog garda ne škodi u ovim proljetnim danima, ali to neke domaće glumice nikako da shvate i kad ne pohode nešto poput crno-bijelog partyja.

U zagrebačkom okupljalištu Johann Franck predstavljene su glavne robne marke Helios Refinish, kako nove tako i postojeće. Danas, kada automobili predstavljaju spoj tehnoloških rješenja te suvremenih dizajnerskih kreacija, boja i kvalitetna autoreparatura su podjednako važan faktor. U to su se sinoć došle uvjeriti mnoge poznate Hrvatice.


Petra Dugandžić


Iva Šulentić


Kristina Krepela


Ana Begić Tahiri