REVIJA ALEKSANDRE DOJČINOVIĆ

Modna odvažnost buduće Todorićeve snahe

15.04.2016 u 11:30

  • +24

Poznati na Lei Lou reviji

Izvor: Promo fotografije / Autor: John Pavlish/Zvonimir Ferina

Bionic
Reading

Prvu samostalnu reviju Aleksandre Dojčinović posvećenu akciji Korak u život sinoć na Gornjem gradu pratile su mnoge uspješne žene domaće javne scene među kojima i sportašica Sandra Perković, Andrea Čermak sa suprugom Hrvojem, Severina je bila bez pratnje supruga Igora Kojića, a družila se i s Ladom Tedeschi. Gošća revije bila je i gotovo neprepoznatljiva Dubravka Cetinski koja je za tu prigodu odabrala dugu kreaciju koja nije previše laskala njezinoj figuri

Nakon punih devet godina postojanja na domaćoj modnoj sceni, dizajnerica Aleksandra Dojčinović sinoć je novu kolekciju za nadolazeću jesen i zimu predstavila po prvi put na reviji koju je u cijelosti producirala sama, s timom suradnika. Lijepo ugođena večer počela je partyjem dobrodošlice u cafeu Velvet, odakle je stotinjak uzvanika službenim automobilima eventa prevezeno na lokaciju, do Preporodne dvorane palače Narodnog doma u sklopu Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti na Gornjem gradu.

Večer je imala humanitaran karakter i osim što je u cijelosti bila posvećena ženama, uspješnim u različitim poslovnim sferama, bila je posvećena i akciji Korak u život.

Događaj i ovaj put nisu propustili: Severina, Đurđa Tedeschi, Andrea i Hrvoje Čermak, Sandra Perković, Ante Vrban, Ana Čagalj, Judita Franković, Petra Kurtela, Korana Gvozdić, Petra Nižetić, Dubravka Cetinski, Lejla Filipović, Božena i Igor Lazarević, Marija Borić, Mila Elegović, Renata Sopek, Milica Mihajlović, Sara Renar, Lana Klingor, Tihana Harapin-Zalepugin, Grgo Zečić - modni urednik u prestižnim svjetskim časopisima, Sarah i Suzy Josipović, Martina Podgorski te mnogi drugi.


Andrea i Hrvoje Čermak: kao na vjenčanju!

Revija je ponudila puno noviteta, a kreacije koje će se u prodaji naći nakon ljeta zaokružena su priča o eleganciji uspješne žene. Zrelim promišljanjem potreba žena kakva je i ona sama, Aleksandra u svakodnevicu uvodi neke nove, za hladnu sezonu pomalo netipične boje i krojeve, no opet ispisujući sve prepoznatljivim rukopisom Lei Lou, kojem su trodimenzionalna bogata čipka, kašmir, svila i krzno već postali zaštitni znakovi.


Petra Nižetić nedavno se vratila iz San Francisca gdje je boravila nekoliko mjeseci