NEUTJEŠAN PJEVAČ

Tom Jones: Odlazak žene, jedine koju je volio

11.04.2016 u 19:45

Bionic
Reading

Supruga britanskog pjevača preminula je jučer u bolnici u Los Angelesu izgubivši bitku sa zloćudnom bolešću. Lady Melinda Rose Woodward i Tom Jones u braku su bili 59 godina, upoznali su se kao 12-godišnjaci, a vjenčali sa 16. Iako je Jones imao brojne ljubavnice, Linda je tolerirala njegove afere

Zajedno su bili skoro 60 godina, bila je žena koja ga je razumjela i praštala mu, no jučer se 75-godišnji britanski pjevač suočio s gubitkom koji će teško preboljeti. Jonesova supruga Lady Melinda Rose Woodward preminula je u 75. godini života nakon kratke borbe s tumorom u bolnici u Los Angelesu.

Ljubavna priča supružnika Jones jedna je od najdugovječnijih. Upoznali su se kao tinejdžeri, vjenčali već sa 16. U braku su dobili samo jedno dijete, sina Marka (59) koji danas radi kao očev menadžer.
Prije dva mjeseca kad se pogoršalo zdravlje njegove supruge, Jones je otkazao sve nastupe kako bi bio uz nju. Zbog teške depresije s kojom se nije znala nositi nakon što je oboljela, se nije htio odvajati od nje.
Pjevač se u mlađim danima hvalio uspjesima kod žena, no unatoč aferama, svoj brak je nazivao čvrstim kao stijena.

'Linda je moj život i moja ljubav, ostale su bile samo zabava', rekao je.


Teško da ću nakon njezine smrti imati snage opet zapjevati, rekao je Jones


Tom i Linda prije nekoliko godina u Saint Tropezu