FIGHT NIGHT 86

Zgrožena Maja Šuput i novi antistres-muškarac

11.04.2016 u 11:36

Bionic
Reading

U zagrebačkoj Areni proteklog vikenda održan je Fight Night 86 na kojem su navijala brojna poznata imena. Iako nije ljubiteljica borilačkih sportova, ondje je bila i Maja Šuput koja je osim svojim seksi izdanjem plijenila pažnju i svojom pratnjom, devet godina mlađim Markom Matićem

Pjevačica je prvi put bila na takvom borilačkom spektaklu i doživjela ga je, kaže, stresno i strašno.
'Iz prvih redova sam pratila borbe i pola njih sam pratila zatvorenih očiju i otvorenih usta. Doživjela sam šok kad je krv počela letjeti na sve strane. Na početku je bila borba između dvije žene. Ne znam što bi se trebalo dogoditi da se potučem s nekom ženom! U svakom slučaju bilo mi je zanimljivo i stvarno je to bio spektakl', ispričala nam je Maja. Borilačke sportove ne prati jer ne voli gledati druge dok se tuku.

S njom u društvu sjedio je tajanstveni muškarac, za kojeg tvrdi da je njezin asistent.
'Moja firma se širi, a Marko je naš novi djelatnik od siječnja ove godine. Kako uvijek radi i nikad se ne zabavlja, a ja volim nagraditi i počastiti osobe koji rade za mene, povela sam ga u Arenu', otkrila je Maja. Njezin asistent je 27-godišnji Marko Matić, sin direktorice Cantus recordsa Mirjane Matić. Studirao je na Veleučilištu Velika Gorica, nekad se i sam bavio sportom i fan je borilačkih sportova.

Full house UFC fight night #photobomb #sandicenov

A photo posted by majasuput (@majasuput) on

Thank you UFC for "front row experience"

A photo posted by majasuput (@majasuput) on