CURE IZ KVARTA

Nećete vjerovati tko je Kerry Washington naučio plesati

10.04.2016 u 13:07

Bionic
Reading

Glumica Kerry Washington (serija 'Skandal') nedavno je gostovala u emisiji 'The Tonight Show' gdje je, između ostalog, otkrila tko ju je naučio plesati

Kerry Washington publici je vjerojatno poznata iz serije 'Skandal' ili iz filma 'Odbjegli Django'. U sklopu promocije novog televizijskog filma 'Confirmation' u kojem je glumila uz Eriku Christensen, Grace Gummer i Grega Kineara, 39-godišnja njujorška glumica gostovala je u emisiji 'The Tonight Show' gdje je voditelju Jimmyju Fallonu i publici otkrila tko ju je naučio plesati.

Tema se sasvim slučajno našla na tapeti jer je ushićena glumica doplesala na pozornicu, pa joj je Fallon dao kompliment te je pitao gdje je to naučila. Osim što je od malih nogu išla na tečaj plesa, Kerry Washington imala je i prilično dobru učiteljicu u Bronxu – Jennifer Lopez!

'Imala sam sjajnog učitelja plesa u svom kvartu u Bronxu. A on je imao sjajnu zamjensku učiteljicu koja se zvala Jennifer, koja bi povremeno uskočila kad je trebalo, dok se nije preselila u Los Angeles. Naučila sam plesati od J. Lo! I to je razlog zašto tako dobro plešem. Postoji mnogo zanimljivih stvari u vezi mene, no ta činjenica je najviše kul', uz ozareni osmijeh zaključila je Kerry Washington.