SLAVNI NA CRO A PORTERU

Traperice u prvom planu: Gdje je nestala otmjenost?

06.04.2016 u 13:38

Bionic
Reading

Poznata svita na prvoj večeri Cro A Portera odlučila se za modni zaokret pa su mnogi kreacije poznatih domaćih dizajnera ovaj put zamijenili trapericama poput Tatjane Jurić, Doris Pinčić Rogoznice i Nikoline Pišek. Ana Rucner pokazala je malo odvažnosti, a time se povela i glumica Nataša Janjić pojavivši se napokon u intrigantnijem kožnom modnom izdanju

Prva modna večer Cro A Portera bila je u znaku dizajnerskih imena Manuele Lovrenčić, Mandvala, Jamoia, Anthonyja Avangarda, Marine Jerant i drugih mladih dizajnera. Noviteta osim na modnoj pisti bilo je i u prvim redovima gdje su poznati umjesto zanimljivih dizajnerskih kreacija ovaj put nosili traperice.

Doris Pinčić Rogoznica kao i uvijek dosad pokazala je kako joj je odjeća najproblematičnija i najmanje važna stvar na svijetu pa i kad su modni događaji u pitanju. U trapericama i košulji koja je primjerenija odlasku na plažu Doris je uz supruga demonstrirala svoju modnu nezainteresiranost.

Uvijek besprijekorna Tatjana Jurić puno je uspješnija bila u svom nastupu spojivši kožnu jaknu i trendi trapezaste traperice. Nikolina Ristović odbacila je uske haljine s dubokim dekolteom, duga jakna uz traper izdanje bili su dobra kombinacija.


Traper izdanje u prvom redu - Doris Pinčić Rogoznica sa suprugom Borisom te Tatjana Jurić s prijateljicom

Ana Rucner kao i mnogo puta dosad naglasila je svoju vitkost u crnom izazovnom izdanju, no da njezine poderane traperice i kožni top nisu intrigirali poput onog Nataše Janjić koja si je nakon dulje suzdržanosti priuštila i malo vamp odvažnosti odabravši crnu kožu. Jedna lasta ne čini proljeće, ali u Natašinu slučaju zanimljiva je promjena.


Rock chic ala Kate Moss u izdanju Nataše Janjić


Modna nedefiniranost Ane Rucner
Ako je suditi po viđenom, modna priča koju su svojim pojavljivanjem priuštili poznati sinoć nema nekog posebnog zapleta. Malo je onih koji poput Severine svaki put barem jednim modnim detaljem na modnoj reviji zaintrigiraju javnost. Maštovitost je danas u ovim vremenima očito postala luksuz.


Nikolina Ristović umjesto dekoleta pokazala je nožne prste