'DJEVOJKA ČUDNIH OČIJU'

Tko je zgodna Andrea koju ljubi Ivan Pažanin?

06.04.2016 u 13:20

Bionic
Reading

I dok se broj njegovih obožavateljica tijekom posljednjih mjeseci povećavao zahvaljujući angažmanu u kulinarskom showu 'Tri, dva, jedan - kuhaj!', 33-godišnji splitski chef Ivan Pažanin uporno je skrivao da je sretno zaljubljen. Riječ je o 25-godišnjoj zgodnoj Solinjanki Andrei Koprčina na čiju ljepotu prije pet godina nije ostao imun ni Dragan Lukić Luky angažiravši je u svom spotu 'Djevojka čudnih očiju'

Trenutačno najobožavaniji kuhar u Hrvatskoj, 33-godišnji Splićanin Ivan Pažanin svojim je gardom zaintrigirao ženski spol, no iako je to dosad tajio, postoji ljepotica koja je zaintrigirala njega, i to prije nekoliko godina. Naime, zgodni Pažanin već dugo je u vezi s atraktivnom Solinjankom Andreom Koprčina, piše Story.

A tko je djevojka koja je smirila nemiran duh splitskog chefa? Kako doznajemo, njezino prvo pojavljivanje u javnosti dogodilo se prije pet godina kad se pojavila u Lukyjevom spotu 'Djevojka čudnih očiju'. Luky je svoju zvijezdu tada predstavio javnosti kao lijepu studenticu na Pravnom fakultetu. Jedan od naših najtajanstvenijih glazbenika nije ostao ravnodušan na Andreinu ljepotu, no naklonost njih dvoje bila je stvarna samo pred kamerama.

Što je to spojilo Andreu i Ivana Pažanina, poznati chef nije želio otkriti medijima, ali je nedavno natuknuo kako ga može privući prije svega 'inteligentna žena sa stavom i karakterom'.


Andrea u Lukyjevom spotu 'Djevojka čudnih očiju'


Andrea i Luky 2011. na promociji spota

Luky - Djevojka čudnih očiju