'NIJE NAM IŠLO'

Charlize Theron prvi put otvoreno o prekidu s Pennom

31.03.2016 u 07:00

Bionic
Reading

Bilo je pitanje vremena kad će Charlize Theron otkriti detalje svog naglog prekida zaruka s američkim glumcem i redateljem Seanom Penom koje su se dogodile u lipnju prošle godine. Svoju verziju događaja 40-godišnja holivudska glumica ispričala je u najnovijem intervjuu za travanjsko izdanje časopisa Wall Street Journal otkrivši kako Penn nije namjeravao posvojiti njezina sina Jacksona kako se pisalo te da kraj njihove veze nije bio dramatičan. 'Jednostavno nam više nije išlo', tvrdi Charlize

Ima Charlize Theron (40) sreće u svemu, ali nema u ljubavi. Nakon što se dugogodišnje prijateljstvo sa Seanom Pennom (55) pretvorilo u ljubav, mnogi su mislili kako je konačno pronašla nekog tko će je usrećiti, jer i on je previše griješio, a ona je bila žena s kojom se za svoje ljubavne neuspjehe mogao iskupiti. Ali nije se ostvarilo ni njemu ni njoj. Malo nakon objave zaruka prošle godine objavljen je prekid. Nitko nije rekao ni riječ, a onda je nakon što se bura stišala uvijek suzdržana holivudska plavuša odlučila reći nekoliko riječi na tu temu u intervjuu u Wall Street Journalu.

'Kad netko prekine vezu, uvijek se očekuje da iza toga mora biti neka velika drama ili ludilo. E pa kod nas nije bilo drame. Jednostavno nam više nije išlo, oboje smo se složili kako je prekid najbolje rješenje. Nema puno istine u medijskoj priči kako sam ja ta koja je iznenada i bez ikakvog objašnjenja prekinula sve kontakte s Seanom', kazala je Charlize dodavši kako su napisi o Pennovom usvajanju njezina sina Jacksona također bili laž.

'Trebalo je Jacksonu objasniti da mama ima nekog koga voli, a da to nije njegov tata. Sean se u tome jako potrudio, ali usprkos lijepom odnosu s Jacksonom, nije bio otac mog sina, niti je to namjeravao biti', razjasnila je glumica koja je samo mjesec dana nakon prekida s Pennom usvojila djevojčicu August.

'Kad sam odlučila usvojiti još jedno dijete, to je bila isključivo moja želja, ne i Seanova. I kad sam podnijela prijavu za usvajanje, na njoj je bilo samo moje ime. Zajedno to nismo planirali', otkrila je Theron objasnivši kako s Pennom u vezi nije došla do faze da zajedno planiraju obitelj.

Presenting our April cover star: Charlize Theron

Posted by WSJ Magazine on Tuesday, March 29, 2016