RAZDVOJILA IH AMERIKA

Kraj ljubavi Tedeschijeve kćeri i košarkaša Mazalina

30.03.2016 u 10:29

Bionic
Reading

O ljubavi mladog košarkaša Lovre Mazalina i danas 19-godišnje Lize Tedeschi doznalo se krajem 2013., kad su izmjenjivali poljupce na košarkaškoj utakmici. No nakon što je Tedeschijeva kći postala studentica uglednog američkog Sveučilišta Brown, ljubav na daljinu nije izdržala izazove. Vezu su prekinuli prošle godine, a mladi košarkaš opet je sretno zaljubljen, što ne skriva na Instagramu

Košarka je osim u život uspješnog zagrebačkog biznismena, većinskog vlasnika Atlantic grupe Emila Tedeschija, umiješala prste i u život njegove kćeri Lize. Prije tri godine javnost je doznala za njezinu vezu s tad najperspektivnijim mladim košarkašem Europe Lovrom Mazalinom, a on je u to vrijeme potpisao ugovor s KK Cedevita.

Liza je dotad nerijetko s obitelji odlazila na košarkaške utakmice i bila velika obožavateljica tog sporta, poput svog oca i brata, stoga nije čudio njezin ljubavni odabir.


Liza Tedeschi u društvu majke Maje, oca Emila i brata na jednoj od košarkaških utakmica Cedevite


Emil Tedeschi i Lovro Mazalin

Tata Emil, dugogodišnji sponzor KK Cedevita, a danas i vlasnik, bio je zadovoljan njezinim izborom, a u društvu mladog košarkaša koji je dvije godine bio u vezi s njegovom kćeri nerijetko je snimljen na terenu nakon utakmica. Ljubavna sreća mladog para potrajala je sve do Lizinog odlaska na studij u SAD te je danas studentica na jednom od najstarijih i najuglednijih američkih sveučilišta, Brown Universityju. Kraj ljubavi s Lizom potvrdio nam je sam Lovro Mazalin.

'Liza i ja nismo zajedno već godinu dana. Imam novu djevojku', kratko je izjavio Mazalin. Kad je u pitanju Tedeschijeva kći, izlasci na javna događanja do odlaska u SAD bili su rijetkost za nju, osim na utakmice ili filmske festivale u društvu roditelja. Tako je ovog ljeta posjetila filmski festival u Sarajevu, od kojega je Tedeschi 2011. dobio nagradu Počasno Srce Sarajeva.

Kako se i sam Emil školovao u inozemstvu, ne čudi to što je poslao kćer na školovanje u Ameriku.

'Važno mi je da budu normalni i pristojno odgojeni mladi ljudi. Uz to, bitno je da imaju kvalitetno obrazovanje. Znanje im nitko ne može oduzeti, znanje daje sigurnost i neovisnost. Odabir zvanja i profesionalni razvoj ovisit će isključivo o njima', rekao je prije nekoliko godina Tedeschi o svojoj djeci.

Happy New Year! ????????

A photo posted by Lovro Mazalin (@lovromazalin) on