O ŽIVOTU IZVAN TERENA

Marin Čilić iskreno o djevojci, braku i Ivaniševiću

29.03.2016 u 11:24

Bionic
Reading

Jedan od naših najboljih tenisača Marin Čilić ispričao je kakav mu je Goran Ivanišević kao trener. Progovorio je o tome namjerava li se uskoro vjenčati s dugogodišnjom djevojkom Kristinom Milković te kako se najradije opušta kad nije na teniskim terenima

'Goran je stvarno miran, dosta staložen, uvijek pažljivo bira riječi i pokuša uvijek dati pravi savjet u pravom trenutku', izjavio je tenisač o svom treneru za InMagazin na Novoj TV. Sa svojim sadašnjim trenerom Marin Čilić je dogovorio suradnju 2013. nakon rastanka od tadašnjeg trenera, Australca Boba Bretta koji je u jednom dijelu svoje karijere trenirao i Gorana Ivaniševića. Upravo se njemu pripisuju zasluge za najveći uspjeh u Marinovoj karijeri, osvajanje US Open 2014. godine.

Najbolje plasirani hrvatski tenisač je pričao i o svojoj djevojci 26-godišnjoj Kristini Milković kojoj se, često ističe, obraća u najvažnijim trenucima.
'Ja sam ponosan na nju u svakom pogledu, ali mislim da je u tom trenutku ona bila ponosna na mene jer zna kroz što sam prošao u karijeri i ona je bila naravno tu cijelo vrijeme i bila mi uvijek velika potpora', kaže 27-godišnji tenisač.

Roditelji su mu, izjavio je, dosta ležerni i ne ispituju ga kad će se oženiti.
'Dva starija brata su se oženila pa valjda očekuju da je sada red na mene. Ali ja ne žurim. Polako, ja još slažem kockice', kaže Marin.

S lijepom Dubrovčankom tenisač je u vezi od 2009. Ona je njegova najvatrenija navijačica, a Marin se često šali da mu je djevojka i privatna psihologinja jer je Kristina uz politologiju diplomirala i psihologiju.

U trenucima opuštanja mu je najvažnije ne razmišljati o tenisu.
'Znam čitati, ići u kino ili pođem s ekipom na večeru u bilo kojem gradu da jesmo čisto da nismo cijelo vrijeme okupirani tenisom', ističe. Dodao je da kad ne trenira i ne igra tenis najradije se odmara na jadranskoj obali.


Marin se često šali da je djevojka Kristina njegova privatna psihologinja


Kristina je Marinova najvatrenija navijačica