DUBRAVKO ŠIMENC

Emotivnom porukom otkrio odlazak Sanje Doležal s HTV-a

22.03.2016 u 14:53

Bionic
Reading

Naš proslavljeni vaterpolist Dubravko Šimenc je na svom profilu na Facebooku uputio dirljivu poruku svojoj dugogodišnjoj prijateljici Sanji Doležal, a ona je, priča se, danas posljednji put vodila HTV-ovu emisiju 'Dobro jutro Hrvatska', što je Šimenca i njegovu obitelj silno rastužilo

'Draga moja Sanja Doležal! Hvala ti što si nas jutrima budila, što si svojim osmijehom i pozitivnom energijom, mojoj obitelji, kao i uvijek, slala poruke da je život jedan i da ga treba znati živjeti, onako kako ga ti živiš. Pozitivno, mada nas život ne mazi kako bismo mi to htjeli. Znaš da sam tu, s Leom, Lukom i uvijek s Nenom! Pusa! Tvoj Dudo', napisao je umirovljeni vaterpolist.

'To je moja prijateljska gesta. Sa Sanjom se znam već jako dugo jer moji roditelji imaju kuću na Mrežnici blizu njezinih roditelja. Uvijek je radila svoj posao s velikom ljubavlju i strašću, ostala je rano bez svog supruga, borila se i bori u životu kao lavica. Iskreno mi je žao ako je više neću gledati kao voditeljicu. Naravno da ona i dalje ostaje moja prijateljica. Zapravo mogu reći da mi je Sanja više od prijatelja, kao da smo rod. Moja najveća mana je to što sam emotivac pa tako iskreno reagiram, a ona je jedna od onih osoba koju, kad ti je najteže, uvijek možeš nazvati i ona će te znati utješiti', ispričao nam je Dubravko.

Draga moja Sanja Dolezal!Hvala ti što si nas jutrima budila, što si svojim osmjehom i pozitivnom energijom, mojoj...

Posted by Dubravko Šimenc on 22. ožujka 2016